Diari Més

Cs denuncia que a Torredembarra els han falsificat cartells per penjar-los a indrets prohibits

El regidor socialista Jordi Solé els ha acusat de «joc brut» i la formació taronja afirma que els estan boicotejant la campanya

Els cartells es van penjar a indrets prohibits per a propaganda electoral.

Cs denuncia que a Torredembarra els han falsificat cartells per penjar-los a indrets prohibitsJordi Solé

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cartells electorals de Ciutadans han aparegut penjats a diversos indrets de Torredembarra que no estan habilitats per a propaganda electoral. Així ho denunciava amb una piulada el regidor socialista, JordiSolé, que acusava la formació taronja de practicar «joc brut», per no respectar els espais assignats per a les eleccions.

La resposta de Ciutadans ha estat immediata. A través del seu compte oficial ha indicat que els cartells que han aparegut són falsos: «La campanya electoral deCs#Torredembarra està sent boicotejada amb penjada de cartells de disseny i mides no oficials. Denunciem que aquesta cartelleria estigui sent distribuïda pel mobiliari no electoral i prendrem les mesures necessàries perquè es retirin de forma urgent».

En una altra piulada, la militant de Cs, Leila Saidi mostrava la comparació entre els cartells originals i els que s'han penjat en indrets no autoritzats.

tracking