Diari Més

Educació

L'escola Antoni Roig de Torredembarra celebra el seu 125è aniversari

A l'acte de cloenda van participar famílies, antics mestres i directors del centre

Imatge dels alumnes cantant una cançó commemorativa amb el pastís fet per l'AMPA de l'escola.

L'escola Antoni Roig de Torredembarra celebra el seu 125è aniversariCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'escola Antoni Roig de Torredembarra ha celebrat el seu 125è aniversari des que es va fundar. Durant tota la setmana passada, l'alumnat es va retrobar amb els orígens de l'escola i el seu fundador, Antoni Roig.

Aquest retrobament amb els orígens va portar als nens a conèixer com ha sigut la trajectòria de l’escola al llarg dels anys. Els pares, mares i familiars van explicar les seves vivències com a exalumnes a unes entrevistes que els van fer els nens i nenes. Aquests testimonis van suposar per als alumnes un major coneixement del passat del centre, dels canvis i l’evolució cap al futur.

Van realitzartallers de maraques, barrets indians, jocs de coneixements, classes de ball, línies cronològiques, entre altres. Fins i tot van elaborar un documental sobre la història de l’escola i una cançó commemorativa.

La setmana va finalitzar amb un espectacle d’animació musical facilitat per 'En Xarxa' i un esmorzar de coca i xocolata.

A l'acte de cloenda van participar famílies, antics mestres i directors del centre. També no es van voler perdre aquesta celebració els directors de altres escoles del municipi i representants de l’Ajuntament i del Departament d’Ensenyament. Tots junts van bufar les espelmes d’un pastís fet per l’Ampa.

Alumnes i familiars durant l'acte de cloenda del 125è aniversari de l'escola.

L'escola Antoni Roig de Torredembarra celebra el seu 125è aniversariCedida

tracking