Diari Més

La Pobla posa en marxa el seu Nadal

A més dels actes tradicionals adreçats als més petits, també hi haurà un concert solidari de David DeMaría i fins a tres musicals per a tota la família

La Pobla va donar la benvinguda a les festes amb l'encesa de l'arbre de Nadal.

Els veïns de La Pobla omplen la plaça de la Vila per donar la benvinguda al NadalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ambient nadalenc ja arriba a La Pobla de Mafumet. L’Ajuntament ha elaborat programa d’actes que inclou fins a 45 propostes destinades a un públic familiar però, sobretot, als infants. A més dels actes tradicionals, cal destacar un concert solidari de David DeMaría i fins a tres musicals dels quals podran gaudir tota la família.

Per obrir les festivitats, aquest dissabte al migdia tindrà lloc la gala de lliurament dels IV Premis als millors expedients acadèmics. El Casal Cultural acollirà aquest reconeixement als estudiants locals més destacats, en un acte que també inclourà l’espectacle Clinc! de la Companyia Pep Bou. A les 18.30 h, a la Plaça de la Vila, hi tindrà lloc la Festa de l’encesa de la il·luminació nadalenca i de l’arbre de Nadal. Els assistents també podran gaudir amb la projecció del mapping L’estrella d’un tronc de Nadal, així com amb l’arribada del Tió a l’Ajuntament. Finalment, petits i grans gaudiran d’un berenar a base de coca amb xocolata i llaminadures. El primer cap de setmana nadalenc es completarà amb la projecció del film Emoji en 3D diumenge a les 17.30h al Casal Cultural.

L’activitat nadalenca tornarà amb el tradicional dinar de Nadal de la gent gran (9 de desembre al Pavelló) i amb una nova proposta infantil com és la sessió de L’hora del conte, amb Les històries del Senyor Borra (15 de desembre, Biblioteca).L’endemà, 16 de desembre a les 19h, el músic David DeMaría presentarà el seu darrer disc, Séptimo cielo. L’espectacle tindrà un preu de 5 euros i la recaptació íntegra serà destinada a La Marató de TV3. Amb la mateixa finalitat solidària, l’endemà, 17 de desembre, serà el torn del Bingo per a La Marató, organitzat per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de La Pobla.

En els dies successius i fins a la Missa de Reis, que tindrà lloc el 6 de gener, La Pobla des dels actes litúrgics al Parc infantil de Nadal, tot passant pel Concurs de pessebres, l’arribada dels tres Patges Reials, el Cagatió, la 34a representació dels Pastorets, el Torneig Dow de futbol base, el sopar i revetlla de Cap d’Any, la visita dels Reis Mags, entre d’altres activitats.

També hi contribuiran els diferents musicals que l’Ajuntament ha programat, i que inclouen Pinocho, un musical para soñar (23 de desembre a les19 h), espectacle finalista dels BroadwayWorld Spain 2015 en la modalitat de millor musical infantil; Boig Nadal (25 de desembre a les 19 h), una combinació teatral de dansa i màgia amb Souldance i Mag Albert; El Mag d’Oz(29 de desembre a les 19 h), que ofereix un gir inesperat al gran clàssic sobre la història de la Dorothy i els seus inseparables companys; i Toy Musical the Story(5 de gener a les 12 h), un espectacle que convidarà l’espectador a reflexionar i entendre que una joguina no mor mai i que pot fer feliços a molts nens.

Nadal solidari a La Pobla

Com ja és costum, l’Ajuntament de la Pobla ha previst diferents actes de caire solidari per Nadal. A més del concert de David DeMaría i del bingo organitzat per l’Associació de Jubilats i pensionistes, dos actes que recaptaran fons per a La Marató de TV3, La Pobla també podrà mostrar la seva solidaritat tot lliurant joguines a mode d’entrada solidària durant la celebració del Torneig Dow de futbol base. Finalment, de l’11 de desembre al 7 de gener s’establirà una recollida solidària d’aliments. Tothom qui vulgui col·laborar amb aquesta iniciativa podrà aportar-hi aliments bàsics als diferents punts de recollida habilitats per a l’ocasió: l’escola, el Casal de la Gent Gran, el Casal Cultural, el Mercat i el Pavelló.

El programa complet dels actes nadalencs a La Pobla de Mafumet ja està disponible a l’App femPobla!, a la pàgina web i als perfils municipals a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

tracking