Diari Més

Ciutadans suspèn de militància al regidor d'Altafulla Albert Moreno

Ciutadans a Altafulla ha presentat una moció en la qual es proposa que Jordi Molinera (EINA-AM) sigui representant del consistori a l’AMI a canvi d’obtenir la presidència de la Junta d’Aigües d’Altafulla

Imatge d'Alberto Moreno, regidor de Ciutadans a l'Ajuntament d'Altafulla.

Ciutadans suspèn de militància al regidor d'Altafulla Albert Moreno per reconèixer l'AMICedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El regidor de Ciutadans a l’Ajuntament d’Altafulla, Alberto Moreno, ha estat suspès de militància. La Comissió de Règim Disciplinari de la formació taronja ha decidit obrir un expedient disciplinari contradictori, amb suspensió de militància, després que Ciutadans a Altafulla hagi presentat una moció en què, d’alguna manera, reconeix l’AMI a canvi d’obtenir la presidència de la Junta d’Aigües d’Altafulla.

La formació considera que el regidor altafullenc «pot estar fora del compromís que Ciutadans té amb la defensa de la Constitució i la convivència». El motiu és que Alberto Molero ha presentat una moció conjunta amb PDeCAT i l’EINA-AM a l’Ajuntament d’Altafulla en la qual es proposa que Jordi Molinera (EINA-AM) sigui representant del consistori a l’AMI. En el text també es proposa que el regidor de Ciutadans, Alberto Molero, presideixi la Junta d’Aigües i que el tercer firmant, Pere Gomés (PDeCAT) representi el consistori al consorci de la Televisió Digital Terrestre del Camp de Tarragona.

El secretari autonòmic de Ciutadans a Catalunya, Joan García, ha defensat la «immediatesa i rapidesa» d’actuacions d’aquesta índole i que són objecte d’expedient disciplinari «donant sentit al compromís assumit amb el nostre electorat i per la coherència que sempre s’ha demostrat».

tracking