Diari Més

Municipal

Albert Moreno demana passar a ser regidor no adscrit després de ser suspès per Ciutadans

El partit havia suspès de militància al regidor per reconèixer l'Associació de Municipis per la Independència a canvi d'assumir la presidència de la Junta d'Aigües d'Altafulla

Imatge d'Alberto Moreno, regidor de Ciutadans a l'Ajuntament d'Altafulla.

Ciutadans suspèn de militància al regidor d'Altafulla Albert Moreno per reconèixer l'AMICedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'únic regidor de Ciutadans a l'Ajuntament d'Altafulla, Alberto Moreno, ha presentat una instància al consistori en la qual demana el seu pas al grup de regidors no adscrits i deixar, així, de representar a la formació taronja al plenari municipal.

La Comissió de Règim Disciplinari de la formació taronja havia obert un expedient disciplinari, amb suspensió de militància, després que Ciutadans a Altafulla hagi presentat una moció en què, d’alguna manera, reconeix l’AMI a canvi d’obtenir la presidència de la Junta d’Aigües d’Altafulla.

La formació considera que el regidor altafullenc «pot estar fora del compromís que Ciutadans té amb la defensa de la Constitució i la convivència». El motiu és que Alberto Molero ha presentat una moció conjunta amb PDeCAT i l’EINA-AM a l’Ajuntament d’Altafulla en la qual es proposa que Jordi Molinera (EINA-AM) sigui representant del consistori a l’AMI. En el text també es proposa que el regidor de Ciutadans, Alberto Molero, presideixi la Junta d’Aigües i que el tercer firmant, Pere Gomés (PDeCAT) representi el consistori al consorci de la Televisió Digital Terrestre del Camp de Tarragona.

El secretari autonòmic de Ciutadans a Catalunya, Joan García, ha defensat la «immediatesa i rapidesa» d’actuacions d’aquesta índole i que són objecte d’expedient disciplinari «donant sentit al compromís assumit amb el nostre electorat i per la coherència que sempre s’ha demostrat».

tracking