Diari Més

Salou celebra la Festa del Calamar amb menús i el concurs de pesca

Vuit establiments oferiran diversos plats amb aquest mol·lusc com a producte estrella i el pròxim dilluns s’inicia el concurs de pesca

El concurs de pesca del calamar comença el 27 de novembre.

Salou celebra la Festa del Calamar amb menús i el concurs de pescaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir del 24 de novembre i fins el 3 de desembre, Salou celebrarà La Festa del Calamar. En el marc d’aquesta festa, la capital de la Costa Daurada acull les jornades gastronòmiques en les que vuit restaurants locals elaboraran menús amb calamar. Els establiments participants en aquesta nova edició són: O Mar Restaurant, Le Sommelier, 4R Gastrobar, La Morera, Gastrobar Cook and Travel, Deliranto Alucinaciones Gastronómicas, Bandarra 2.0 i Gran Cafè Portofino. A la plana web de l’Ajuntament i als perfils de les xarxes socials del consistori es poden consultar tots els menus.

D’altra banda, el pròxim dilluns 27 de novembre s’iniciarà una nova edició de la festa que fins al dissabte 2 de desembre reunirà als aficionats del món de la pesca del municipi al voltant d’aquesta trobada que organitza la Regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou conjuntament amb el Club Nàutic del municipi. La festa que es desenvolupa al voltant de la pesca, és de les més antigues amb 43 anys de vigència. El tret de sortida tindrà lloc com és habitual al Club Nàutic a partir de les 15:15 hores i fins a la posta de sol. El temps límit de presentació en el control de pes, serà les 18.45 hores. Es manté la prohibició de la pesca al curri així com una única categoria de participants amb un màxim de 4 persones.

tracking