Diari Més

Carmen Machi serà a Valls aquest cap de setmana

Protagonitzarà l'espectacle 'La autora de las Meninas'

Carmen Machi.

Carmen Machi serà a Valls aquest cap de setmanaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temporada de tardor dels Teatres de Valls portarà un doblet escènic el proper cap de setmana, protagonitzat per la bregada actriu Carmen Machi i la jove coreògrafa i ballarina arrelada professionalment a Valls Neus Expósito. Dissabte a les 21 h serà el torn del teatre al Centre Cultural mentre que diumenge la dansa i la música es donaran la mà al Teatre Principal a les 18 h.

La popular i guardonada actriu de teatre, cinema i televisió Carmen Machi protagonitza l’espectacle La autora de las Meninas, coproducció del Grup Focus i el Centro Dramático Nacional, que arriba aquest dissabte 25 al Centre Cultural de Valls. El muntatge situa a l'espectador en un futur no gaire llunyà quan la crisi financera obliga a l'Estat espanyol a vendre el seu patrimoni artístic. Davant la venda del quadre del famós quadre de Las Meninas, una monja copista rep l'encàrrec de fer una rèplica exacta de l'original de Velázquez, exposat al Museo del Prado a Madrid. A partir d'aquest moment la religiosa es veu atrapada en un encreuament d'interessos polítics i mediàtics.

Tot i que en els últims anys s'ha fet molt popular gràcies a sèries televisives com 7 Vidas o Aída, Carmen Machi ha estat sempre una actriu teatral, portant a l'esquena una gran experiència damunt dels escenaris. Malgrat ser especialment coneguda com còmica, ha treballat també en el gènere dramàtic. Se l’ha pogut veure damunt l'escenari representant obres importants com Retablo de la avaricia, la lujuria y la muerte, María Sarmiento, El mercader de Venecia, la divertida comèdia Atraco a las tres, Cinco mujeres.com, La tortuga de Darwin, Platonov o El arte de la comedia.

tracking