Diari Més

Formació

Vila-seca inaugura el VIIè fòrum nacional de turisme REDINTUR

A les jornades hi participen vint-i-set universitats espanyoles que imparteixen postgraus de Turisme

L'acte d'inauguració a la Facultat de Geografia i Turisme.

Vila-seca inaugura el VIIè fòrum nacional de turisme REDINTURCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Facultat de Turisme i Geografia de la URV a Vila-seca acull la setena edició del Fòrum REDINTUR, la xarxa d’universitats espanyoles que imparteixen programes de postgraus en l’àmbit del Turisme.

Les jornades es van inaugurar dimecres al matí a la mateixa facultat, amb la presència de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré; la degana de la Facultat de Turisme i Geografia, Marta Nel·lo, i el president de REDINTUR, Antonio Guevara. Així mateix, entre el públic assistent hi havia representants de vint-i-quatre de les vint-i-set universitats de tot l’Estat Espanyol que formen part de la xarxa.

El turisme com a sector clau

Durant l’acte de benvinguda l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, va insistir en la importància del turisme com a motor econòmic local i va posar de manifest com aquest ha acabat esdevenint un factor d’estabilitat i de potenciació de les infraestructures i del patrimoni. Per la seva banda el rector de la URV, Josep Anton Ferré, va manifestar la voluntat de la universitat per fer aportacions que siguin útils per a consolidar sectors productius com el del turisme, alhora que contribueixin a la millora del benestar, al progrés social i econòmic i al desenvolupament del territori.

Després de la inauguració es va dur a terme una taula rodona amb la participació del regidor d’Universitat, Cultura i Excel·lència de l’Ajuntament de Vila-seca i president del Patronat de Turisme, Pere Segura, i de Francesc Bueno, cap de promoció de la Costa Daurada.

Última sessió

La jornada del matí es va acabar amb la presentació dels vuit millors Treballs Fi de Màster de Turisme d’Espanya, que havien estat seleccionats per la Comissió Avaluadora de REDINTUR. Dos d’ells van ser guardonats amb la Distinció Extraordinària.

Aquest mateix divendres es farà la segona i última sessió del Fòrum REDINTUR. A la tarda i durant el cap de setmana, els participants a les jornades realitzaran visites a enclaus turístics com Ferrari Land i la Tarragona romana. REDINTUR és una xarxa universitària creada per a la cooperació en l’estudi i l’intercanvi d’experiències en l’àmbit dels estudis oficials de postgrau en matèria de Turisme.

tracking