Diari Més

Roda de Berà ampliarà el Museu de la Ràdio utilitzant la planta baixa

L’Ajuntament posa en marxa la primera fase

Des de la seva creació, han passat 63.548 persones pel museu.

Roda de Berà ampliarà el Museu de la Ràdio utilitzant la planta baixaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Roda de Berà ampliarà el Museu de la Ràdio tot rehabilitant la planta baixa. El consistori ha iniciat la primera fase de l’adequació i millora d’aquest espai al centre cívic la Roca Foradada, on s’ubica –des de juny de 2012– el Museu de la Ràdio Luis del Olmo. L’Ajuntament utilitzarà aquests dos-cents metres quadrats més per ampliar el catàleg d’aparells del museu. Segons el Govern municipal, «atesa la possibilitat de destinar una part del superàvit pressupostari resultant de la liquidació de l’exercici 2016 a inversions financerament sostenibles, l’Ajuntament va decidir que un dels projectes a dur a terme enguany seria aquest». En la primera fase dels treballs, se sanejaran i protegiran els elements constructius i estructurals danyats per la humitat, degut a la seva proximitat i el contacte directe amb el mar, amb un pressupost total de 49.000 euros.

Segons ha informat l’Ajuntament, des de la seva creació, fruit de les converses entre l’Ajuntament i el periodista Luis del Olmo, el Museu de la Ràdio ha rebut 63.548 visites guiades, de grups i particulars; una xifra que seria realment molt superior ja que aquesta no contempla les persones que van entrar sense abonar l’entrada, entre aquestes els infants menors de 10 anys, o les jornades de portes obertes, dies durant els quals l’accés al museu va ser gratuït.

Enguany, fins el 31 d’octubre, l’espai ha rebut un total de 11.360 visitants, 1.306 més que durant tot el 2016, i els mesos juny (1.966), juliol (1.517), maig (1.361) i octubre (1.284) els que més visitants van congregar.

tracking