Diari Més

Pere Grau, Xavier Garcia, Dolors Sabaté i Andreu Suriol, a la llista del President per Tarragona

El president de la Cambra de Tarragona tanca la candidatura, que també inclou a Hèctor López Bofill

Pere Grau, advocat i un desl responsables de l'ANC a Tarragona.

Pere Grau, Xavier Garcia, Dolors Sabaté i Andreu Suriol, a la llista del President per Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres es coneixiaformalemntque l'advocat Eliseu Campdepadrós encapçalarà la llista per Tarragona de Junts per Catalunya, la denominada 'llista delPrresident'.

El segon lloc serà per la reusenca Teresa Pallarès, actualment presidenta de l'Associació Empresarial Química de Tarragona i vinculada fins al 2012 amb el PSC; mentre que el tercer l'ocuparà l'alcalde de Valls, Albert Batet que, fins fa pocs dies, havia estat el màxim candidat a ocupar el primer lloc de la llista tarragonina.

La presidenta del PDeCAT a les Terres de l'Ebre, Mònica Sales, ocuparà el següent lloc a la llista i darrere d'ella hi estarà l'advocat tarragoní, i membre del secretariat nacional de l'ANC, Pere Grau.

Altres noms que hi ha a la candidatura tarragonina de Junts per Catalunya són Dolors Castellví, Quim Calatayud, alcalde de les Borges del Camp o DolorsSabaté, espluguina (i muller de l'alcalde de Montblanc, Pep Andreu, d'ERC).

Altres noms amb més projecció mediàtica incorporats a la proposta del President Puigdemont per Tarragona són el professor universitari i poeta, Hèctor López Bofill; l'escriptor ebrenc, XavierGarcíai tancant la llista, el president de la Cambra de Comerç i Indústria de Tarragona, AndreuSuriol.

tracking