Diari Més

Estrella Morente actuarà aquest divendres a la Gala Benèfica de l'Auditori Josep Carreras

Els beneficis del concert aniran destinats de la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia

Estrella Morente actuarà aquest divendres a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

Estrella Morente actuarà aquest divendres a la Gala Benèfica de l'Auditori Josep CarrerasCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dijous s'ha presentat a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca la Gala Benèfica que tindrà lloc aquest divendres dia 17, a les 21 hores.

Una de les protagonistes de la Gala és la 'cantaora'de flamenc Estrella Morente, que estarà acompanyada per un conjunt de dues guitarres, palmes, cors i percussió. Els beneficis del concert aniran destinats a la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia i compta també amb la col·laboració de l'Obra Social La Caixa.

La Gala, a benefici de la lluita contra la leucèmia, es va començar a celebrar l'any 2002 amb l'actuació de Josep Carreras i posteriorment han actuat diferents sopranos com Ainhoa Arteta o el baríton, Àngel Òdena, entre altres personalitats de la lírica.

Però enguany, l’aposta per Estrella Morente suposa un canvi de rumb en la tria del protagonista de la Gala Benèfica de l’Auditori de Vila-seca. Així ho va explicar durant la presentació de la temporada Josep M. Pujals, president de la Fundació Auditori Josep Carreras, qui va justificar el canvi en la necessitat d’acostar la gala a un major nombre d’espectadors.

Respecte a la protagonista de la Gala, Morente sap barrejar les influències antigues de la música popular de la seva Granada natal amb les últimes tendències del flamenc del nou mil·lenni. Ha guanyat entre d’altres premis l'Ondas a la millor creació flamenca, la candidatura als Grammy Llatí i dos dels Premis Amigo. El seu primer disc va ser disc de platí, i el segon d'or.

tracking