Diari Més

Cultura

El 13è Festival Guant de Titelles atrau més de 1.200 espectadors

El 63% dels assistents van ser als teatres de Valls i el 37% entre Alcover, El Morell i La Pobla de Mafumet

Una escena de lluita de l'espectacle de titelles 'Duello di Orlando e Rinaldo per amore della bella Angelica', de la companyia Opera dei Pupi Brigliadoro,al Teatre Principal de Valls, el 10 de novembre del 2017

Guant, Teatre Principal, titella, Valls, festival, marioneta, Opera dei PupiNúria Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 1.214 persones han gaudit de la 13a edició del Festival Guant de Teatre de Titelles, dirigit artísticament pel vallenc Eudald Ferré. La representació que més públic ha aplegat ha estat la familiar Monsieur Croche de la companyia catalana Príncep Totilau, que va tenir lloc dissabte a la tarda al Principal de Valls. Ha estat seguida per dos muntatges també familiars, el de la companyia italiana l’Opera dei Pupi a Alcover i Gnoma de Pea Green Boat Company a Valls, ambdós el diumenge a la tarda.

En còmput global, l’espectacle que més assistents ha comptabilitzat ha estat el de l’Opera dei Pupi, titulat Duello di Orlando e Rinaldo per amore della bella Angelica, que en el conjunt de les seves quatre funcions, una en cada municipi que acull el festival, va captar l’interès de 542 persones. En el conjunt d’obres el 63% dels assistents han estat a les funcions de Valls i el 37% entre Alcover, El Morell i La Pobla de Mafumet. D’altra banda, el carrer també ha comptat amb les accions de la mascota del certamen, el Senyor Guant, conduïdes per la Colla La Pessigolla.

La programació del Guant continua durant els mesos de novembre, desembre i principis de gener amb l’exposició de la companyia teatral de Granada Kaos Teatro, ubicada al vestíbul del Teatre Principal. Amb el títol de Damos un paseo és un recorregut pels diferents processos de construcció de titelles, disseny, motlles, mecanismes i una mostra dels diferents tipus de titelles, de fil, bunraku, de tija i de guant.

tracking