Diari Més

Urbanisme

La Canonja redueix de 8 a 2 hectàrees la superfície de les parcel·les del polígon petroquímic

La indústria química ocupa més de la meitat del terme municipal

Imatge de la façana de l'Ajuntament de la Canonja.

La Canonja redueix de 8 a 2 hectàrees la superfície de les parcel·les del polígon petroquímicGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Canonja (Tarragonès) ha reduït de 8 a 2 hectàrees la superfície de les parcel·les de la indústria química, segons ha explicat aquest dimecres l'alcalde del municipi, Roc Muñoz (PSC), en un acte a la Cambra de Comerç de Tarragona.

Muñoz, acompanyat de l'arquitecte municipal, Miquel Orellana, ha presentat el nou pla urbanístic del municipi, segregat de Tarragona l'any 2010 i al terme municipal del qual es troba gran part del polígon petroquímic sud.

De fet, la indústria química ocupa més de la meitat del terme municipal de la Canonja i el 95% de les peticions de llicència que rep l'Ajuntament corresponen a aquest sector.

Fins ara, a la Canonja només es permetien parcel·les per a la indústria química d'una superfície de 8 hectàrees, però ara s'ha reduït a 2 hectàrees, ja que el sector també ha reduït les seves necessitats de grans espais.

Igualment, s'han reduït les previsions de necessitats de sòl residencial, de 2.000 habitatges a 500, amb una previsió de creixement de 1.800 nous residents.

tracking