Diari Més

Infraestructures

El Govern espanyol no preveu la pròrroga de les concessions de les autopistes

L'alcalde d'Altfulla, Fèlix Alonso, defensa que la vinyeta segueix sent «la millor opció»

Un tram de l'AP-7.

Un 40% dels conductors no posa l'intermitent a l'autopistaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El govern espanyol no contempla, en aquests moments, la pròrroga dels terminis de les concessions de les autopistes. Així ho ha fet saber el Ministeri de Foment en una resposta adreçada a l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, qui va enregistrar una pregunta sobre aquesta qüestió al Congrés el passat mes de juny.

Segons indica el govern en la seva resposta, la previsió de l'Estat és que les concessions reverteixin a l'Administració General de l'Estat un cop finalitzin. Serà llavors quan l'Estat decidirà la forma d'explotació de les concessions «que millor convinguin per l'interès general». D'aquesta manera, el futur de les autopistes a l'Estat està obert a tota mena de possibilitats.

L'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, ha fet pública la resposta de Foment al seu perfil de Twitter junt al seu posicionament. Alonso segueix apostant per la vinyeta, sistema que consisteix en què tots els vehicles paguin una mena de tarifa plana per tal poder circular de forma il·limitada per tota la xarxa viària. Pel batlle altafullenc aquesta segueix sent «la millor opció».

tracking