Diari Més

La renovació del pavelló del Vendrell s'iniciarà abans d'acabar l'any

La Junta de Govern ha aprovat definitivament la primera fase, que correspon al canvi de coberta

L'equip d'hoquei, al pavelló del Club d'Esports del Vendrell.

La renovació del pavelló del Vendrell s'iniciarà abans d'acabar l'anyCE Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tràmits administratius han anat retardant l’inici de les obres que han de permetre modernitzar l’actual pavelló del Club d’Esports del Vendrell, que serà la seu de l’handbol femení dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Ara, però, el projecte per executar la primera fase ja ha estat aprovada definitivament per part de la Junta de Govern Local i, segons fonts municipals, l’inici dels treballs es preveu per abans que finalitzi l’any.

La primera part del projecte consistirà en la substitució de l’actual coberta de fibrociment del pavelló per una de nova, uns treballs que executarà l’empresa Garcia Riera, SL en un termini d’un mes. Aquesta primera fase ja està aprovada definitivament i, tot i que encara no hi ha una data establerta d’inici, les previsions és que els operaris comencin els treballs de forma imminent.

Paral·lelament, caldrà aprovar el segon projecte executiu per tal de completar les obres de remodelació del pavelló, que tenen un valor total d’1.291.000 euros i que estan finançades per la Diputació de Tarragona. Aquesta segona fase consta dels treballs de més pes, i és que contempla l’ampliació de les grades, perquè es pugui ampliar l’aforament, passant dels 800 espectadors actuals, a 900, així com eliminar la paret de fons que separa la pista del gimnàs, fer nous vestidors i donar compliment a les normatives d’accés. Aquesta segona fase tindrà un termini d’execució de quatre mesos.

Amb l’aprovació definitiva del projecte executiu de substitució de la coberta de fibrociment del pavelló per part de la Junta de Govern Local, en la sessió del 30 d’octubre, el Vendrell desencalla unes obres que, inicialment, es preveien que estiguessin enllestides a principis del mes de juny de 2017, uns dies abans del tret de sortida dels Jocs. Aquestes, però, es van ajornar cara el 2018 i, amb tot, les obres del pavelló esportiu vendrellenc també van quedar prorrogades. Posteriorment, es va indicar que, el passat mes d’octubre, s’iniciarien els treballs, però, finalment, aquest termini també ha quedat enrere i, ara, l’horitzó està posat en abans de finalitzar l’any.

tracking