Diari Més

La Pobla acull aquest diumenge la 18a Festa de l'oli nou

Per la tarda tindrà lloc l'obra de teatre 'Cyrano de Bergerac', interpretada pels membres de la secció júnior de La Corriola Teatre

Imatge de l'edició de l'any passat.

La Pobla acull aquest diumenge la 18a Festa de l'oli nouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 18a Festa de l'oli nou arriba a La Pobla de Mafumet. L'activitat tindrà lloc el proper diumenge 19, a partir de les 9.30 hores del matí, ala zona de les moreres, on s’oferirà un esmorzar popular. El preu de l'esmorzar és de 3 euros.

Seguint la iniciativa instaurada fa uns anys en darreres edicions, la recaptació íntegra d’aquest esdeveniment serà destinada a finalitats solidàries. La Festa de l’oli de l'any passat va reunir fins a 450 assistents, en un acte que es van recaptar un total de 1.197 euros.

Aquesta quantitat va ser lliurada posteriorment pel consistori a les Germanetes dels Pobres de Reus. En aquesta ocasió, la recaptació també serà destinada a una entitat de caire solidari.

D’altra banda i de manera paral·lela a l’activitat de la Festa de l’Oli, l’Associació Familiar Més30 organitzarà una nova edició del Mercat d’objectes de segona mà, que tindrà lloc al Parc de les Pobles.

Finalment, l’oferta d’actes públics i lúdics de La Pobla per al diumenge es veurà completada a la tarda, amb la representació de la darrera obra inclosa en la Mostra de teatre Carme Baget. En aquesta ocasió, els protagonistes seran els membres de la secció júnior de La Corriola Teatre, que interpretaran un gran clàssic de la literatura i dels escenaris, com és 'Cyrano de Bergerac'.

tracking