Diari Més

Successos

Enxampats mentre furtaven rellotges i roba a Vila-seca per valor de 3.000 euros

Els detinguts duien bosses folrades per inhibir les alarmes dels objectes robats

Imatge de les bosses folrades que duien els detinguts.

Enxampats mentre furtaven rellotges i roba a Vila-seca amb bosses folradesMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dijous un home de 35 anys, de nacionalitat romanesa i veí d'Abrera (Baix Llobregat), i una dona de 20 anys, de nacionalitat romanesa i domicili desconegut, com a presumptes autors d'un robatori amb força i un delicte de furt lleu a un establiment de Vila-seca. Els Mossos també van denunciar pels mateixos fets una dona de 43 anys, romanesa i veïna d'Artesa de Segre (Noguera). Però en aquest cas no la van detenir perquè anava amb un nadó que no es va poder lliurar a cap familiar.

Un agent que estava a l'establiment va veure un home i dues dones, una amb un cotxet de bebé, que estaven pel centre comercial mirant diversos objectes i amb actitud vigilant.

Al cap d'una estona, la vigilant de seguretat va sorprendre un home ficant en una bossa diversos rellotges i pulsòmetres que prèviament havia tret d'una vitrina. Per treure els objectes havia anul·lat l'alarma i havia forçat la vitrina.

Instants més tard, van sortir les dues dones i l'agent que les havia vist al principi, les va interceptar i les va portar a una zona de seguretat que el centre comercial disposa. En l'escorcoll, a l'home se li va trobar una peça metàl·lica tipus rossinyol emprada per forçar vitrines. A la seva bossa folrada portava rellotges per valor de 2.657€. Pel que fa ales dones dins de les bosses folrades duien roba per valor de 309€.

tracking