Diari Més

Una llarga persecució acaba amb un detingut per circular temeràriament amb un quad robat

En intentar fugir, la roda del quad va quedar enganxada al para-xocs del vehicle policial. El conductor, de 19 anys, va accelerar arrancant tot el para-xocs i deixant-lo inutilitzat

El para-xocs del vehicle policial va quedar totalment arrancat i inutilitzat.

Una llarga persecució acaba amb un detingut per circular temeràriament amb un quad robatACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia Local de Torredembarra van detenir, el vespre d’ahir dijous, un jove de 19 anys i veí del municipi per conduir de forma temerària amb un quad robat que duia una matrícula que no es corresponia amb el vehicle. El noi va ser arrestat després d’una llarga persecució com a presumpte autor dels delictes contra la seguretat viària, falsificació de document públic, robatori amb força, danys i desobediència a agents de l’autoritat.

Els fets es remunten passades les 23 h, quan una patrulla de la Policia Local va observar un vehicle quad, amb dues persones, circulant a gran velocitat per la població, el qual constava donat de baixa a la DGT. Els agents van fer senyals lluminoses i acústiques al vehicle perquè s’aturés, però el conductor va accelerar la velocitat iniciant la seva fugida dels agents.

Després de circular a gran velocitat, en contra direcció, per damunt la vorera i per diversos carrers de la població, el conductor del quad va realitzar una maniobra evasiva amb una frenada brusca per tal d’evitar ser interceptat pel vehicle policial. Això va provocar que el quad quedés enganxat amb la roda al para-xocs del vehicle policial. Quan els agents van baixar del vehicle per a identificar els ocupants, el conductor del quad va accelerar de forma brusca el arrancant tot el para-xocs del vehicle policial i deixant-lo inutilitzat. Posteriorment va endinsar-se a tota velocitat dins d’una zona boscosa.

Els agents van continuar la persecució a peu per la zona boscosa, localitzant el quad accidentat a pocs metres i un dels joves amagat sota uns matolls. Una vegada identificada la persona, en realitzar la investigació en relació al quad, els agents locals van observar que la placa de la matrícula no corresponia amb el vehicle accidentat i que el número de bastidor constava denunciat com a sostret per un delicte de robatori en un habitatge dies abans.

El jove va ser detingut dels delictes contra la seguretat viària, falsificació de document públic, robatori amb força, danys i desobediència a agents de l’autoritat. El detingut, sense antecedents policials, va passar a disposició judicial al Jutjat de Primera Instància i Instrucció del Vendrell.

Imatge del quad que conduïa l'arrestat, el qual va ser sostret en un robatori amb força d'habitatge.

Una llarga persecució acaba amb un detingut per circular temeràriament amb un quad robatCedida

tracking