Diari Més

Torredembarra rep professors europeus participants d'un programa Erasmus

L’Institut Ramón de la Torre ha estat l’únic institut coordinador del projecte escollit de tota la demarcació de Tarragona

El grup de docents amb l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i el regidor d'Educació, Jordi Solé.

Torredembarra rep professors europeus participants d'un programa ErasmusAnna F. - Aj. Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Torredembarra va rebre, aquest dijous 9, la visita d'un grup de professors d’instituts europeus, encapçalats per docents de l’Institut Ramón de la Torre, els quals formen part del projecte 'Bringinp up new eco-scientists' del programa Erasmus que gestiona la Unió Europea.

Aquest projecte neix de la col·laboració de l’Institut Ramón de la Torre amb instituts de Grècia, Bulgària, Itàlia i França. De fet, el centre educatiu torrenc és el coordinador del projecte. I Aquest any, ha estat l’únic institut coordinador escollit de tota la demarcació de Tarragona.

Els objectius del projecte són:

  • L'intercanvi entre les escoles de bones pràctiques en el camp del reciclatge i la reducció del consum d'energia.
  • Aconseguir que els alumnes siguin conscients de la importància del reciclatge i quina és la seva petjada en el seu entorn.
  • Intercanviar bones pràctiques que es fan a classe dels diferents països per millorar la qualitat de l'ensenyament.
  • Millorar les competències TAC dels alumnes i també millorar la seva competència en llengua anglesa.

Durant el projecte es realitzaran estades en els diferents països on aniran alumnes i professors per tal de fer activitats conjuntes i programades per cada país amfitrió.

El projecte que implica tot l'institut, té una durada de dos anys i es faran activitats al centre relacionades amb aquests temes, en les quals hi podrà participar tothom.

tracking