Diari Més

Què fer aquest cap de setmana?

El film Ballerina, les festes del Morell, les esquiades SnowFun, la Bella i la Bèstia o el cicle Tarrorific són algunes de les propostes per aquest dissabte i diumenge

Ballerina és un film que es podrà veure aquest cap de setmana

Què fer aquest cap de setmana?Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arriba el cap de setmana i des del Diari Més us proposem una sèrie d'activitats per gaudir en família.

A Tarragona, tindrà lloc una nova projecció del cicle de Cinema en família, el diumenge dia 12 a les cinc de la tarda a la Diputació de Tarragona. Es tracta de Ballerina, nena que, després de perdre als seus pares, viu en un orfenat en la seva Bretanya natal. La seva passió és la dansa i somia a convertir-se en una ballarina professional. Per aconseguir-ho s'escapa amb l'ajuda del seu amic Víctor i viatja fins al París del 1879. Un film de dibuixos apte per a totes les edats. El cost de l'entrada será de 5 euros però disposen d’una promoció 2x1. Més informació aquí.

També a Tarragona, arriba aquest cap de setmana l’espectacle teatralitzat de la Bella i la Bèstia. Serà dissabte dia 11 de novembre al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. És un musical familiar basada en el conte de fades de Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve i l'obra revisada i abreujada de Jeanne-Marie Leprince de Beaumont que la va escriure a partir de la història original. Més informació aquí.

El Morell està de Festa Major d’Hivern. Aquest cap de setmana tindran lloc tot una sèrie d’actes. Entre els actes a destacar hi trobem el Concert de Sant Martí al Pavelló municipal on actuaran Brams, el clàssic conjunt de rock català de Berga, els altafullencs Porto Bello, i Dj Sendo que tancarà la festa fins ben entrada la nit. Aquesta però, no serà l’única música que sonarà al Morell. Tant dissabte 11 com diumenge 12, l’Orquestra Selvatana amenitzarà el ball a dos quarts de set de la tarda i a les dotze de la nit, respectivament.

A Reus, el Museu Pau Casals celebra el diumenge 12 de novembre l’activitat Mar de Sons i Vi, una experiència per als sentits per al Dia Europeu de l’Enoturisme L’activitat, que comença a les 12h del migdia, consisteix en una visita guiada al museu acabada amb un tast de vins de la DO Penedès (Cellers Avgvstvs Fòrvm i Jané Ventura) amenitzada amb una audició de violoncel als jardins de la Vil·la Casals. Té un cost de 10€/adults, 8€/menors i gratuït pels infants fins a 8 anys. Caldrà fer reserva prèvia trucant al 977.684276 o escrivint amuseu@paucasals.org

També a Tarragona, un any més, acull un espectacle d’El Més Petit de Tots, un festival internacional que apropa les arts escèniques als nens i a les seves famílies. El Teatre El Magatzem es convertirà en un bressol per als infants inquiets i per ales mares i els pares que els acompanyen en els descobriments més meravellosos. Aquest festival es fa en xarxa amb altres ciutats de Catalunya.

El primer espectacle, HiHaHuttenBouwers, ens arriba de la mà de la companyia de dansa holandesa De Stilte, en què petits i grans descobriran la infinitat de possibilitats que s’obren quan deixem de ser un de sol. Un home i una dona creen per a nosaltres un petit però evocador univers ple de sol, vent, pluja i neu on les fronteres entre públic i ballarins aniran desapareixent de mica en mica. Més informació aquí.

A Altafulla, tindrà lloc un itinerari sota el títol Dels Munts a Tamarit, un recorregut per l’entorn natural de l’època romana a l’actualitat. Itinerari a peu des de la Vil•la romana dels Munts a la platja de Tamarit i a la desembocadura del riu Gaià. Serà diumenge 12 de novembre, a les 11 del matí. Sortirà Vil•la romana dels Munts (Passeig del fortí, s/n. Altafulla). Activitat gratuïta adreçada al públic familiar. Necessària reserva prèvia al tel. 977 25 15 15 / mnat@gencat.cat

A FiraReus, tindrà lloc un parc temàtic aquest cap de setmana amb el desplegament de l’Esquiades SnowFun, una fira única a l’Estat, de les poques a nivell internacional amb les seves característiques i que durà a Reus, entre altres atractius en 36 expositors i 5.000 metres quadrats del Tecnoparc, un dels millors simuladors d’esquí del món.

A Porrera (Priorat) tindrà lloc una mostra i degustació de vins i plats locals. A partir de les 11:00h a la Plaça Catalunya del municipi. Més informació: www.porrera.org // www.cellersdeporrera.org

Aquest cap de setmana finalitza, el cicle Tarrorific que aborda la mort a través d’un recorregut per Tarragona.Tarrorífic és un viatge al món de la mort, del terror i de la por a través de la cultura organitzat per Argos Tarragona. En la nostra programació d'enguany, us oferim a més de l'espectacle Llegendes de Tarragona, dues experiències noves: la visita al cementiri de Tarragona i l'espectacle Lletra Gòtica dedicat a Dràcula.

tracking