Diari Més

Successos

Els enxampen robant en un pis de Cambrils i diuen que estaven fent reformes

El soroll va alertar els veïns, els quals ràpidament van trucar a la policia

Pla obert del vehicle dels Mossos

Detingut un home per agredir tres mossos d'esquadra després de destrossar casa sevaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Estem fent reformes». Aquesta és l’excusa que dos presumptes lladres van posar als Mossos d’Esquadra quan els van enganxar in fraganti robant en un pis de Cambrils. Es tracta de dos homes de 30 i 23 anys, tots dos de nacionalitat marroquina i amb domicili a Cambrils i sense domicili conegut respectivament, els quals van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van tenir lloc la tarda d’ahir dijous, quan dues persones van forçar la porta d’un pis situat al barri Nou Cambrils. El soroll va alertar els veïns, els quals ràpidament van trucar a la policia. Ràpidament, dues patrulles dels Mossos d’Esquadra van arribar al lloc.

Dos agents de paisà van accedir a l’edifici i es van trobar la porta d’un pis oberta i el pany trencat. Quan es van identificar com a policies, dos individus van sortir del pis i van intentar fugir empenyent als agents. Quan els dos homes es van veure atrapats pels agents van explicar als mossos que estaven en el pis fent reformes.

Els agents van fer baixar als dos individus al carrer i, amb l’ajuda de la segona patrulla, van identificar i escorcollar els dos homes que, en cap cas, tenien claus del pis.

El detingut de 30 anys acumula amb aquesta detenció 10 antecedents policials mentre que per al detingut de 23 anys és la primera detenció. Tots dos han passat avui divendres a disposició judicial.

tracking