Diari Més

El PSC condemna els atacs a les seus socialistes de Valls i Cambrils

La seu del PSC de Valls va ser objecte de llançament d’ous i pintades amb insults, mentre que el local de Cambrils s’ha dibuixat una imatge de Hitler al vidre de la porta d’accés

Una pintada del que sembla ser Hitler va aparèixer ahir dilluns al vidre de la porta d'accés de la seu del PSC a Cambrils.

El PSC condemna els atacs a les seus socialistes de Valls i CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La federació del PSC del Camp de Tarragona ha condemnat enèrgicament els atacs que han patit recentment les seus socialistes de Valls i de Cambrils. La seu del PSC de Valls va ser objecte del llançament d’ous i de pintades amb insults, mentre que al local dels socialistes de Cambrils s’ha dibuixat el que sembla ser una imatge de Hitler al vidre de la porta d’accés al local. Davant els fets, la federació ha volgut fer públic «l’escalf i la solidaritat unànime de tots els socialistes amb els companys i companyes del PSC de Valls i Cambrils».

La portaveu de la federació dels socialistes tarragonins, Diana Salvadó, ha destacat que «volem denunciar totes les manifestacions d’intolerància i d’odi, tant de les que som objecte els i les socialistes com les que pugui patir qualsevol altre partit polític democràtic». Salvadó ha afegit que «lamentablement, constatem que el nivell d’assetjament i de bel·ligerància contra el PSC arriba ja directament als insults, com els que ahir van obligar als regidors socialistes de Tortosa a marxar del ple municipal».

La portaveu del PSC al Camp de Tarragona ha afirmat que la solució a l’actual conflicte polític, que «ha assolit una dimensió realment molt preocupant», passa pel «diàleg, negociació i pacte».

tracking