Diari Més

Què fer aquest cap de setmana?

Bruixes, màgia i cinema en família són algunes de les propostes que es poden gaudir aquest cap de setmana

El mag Gerard portarà la màgia amb l'espectacle

Què fer aquest cap de setmana?Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arriba el cap de setmana i des del Diari Més us proposem una sèrie d'activitats per gaudir enfamília.

A Tarragona, aquest diumenge dia 5 de novembre continua el programa organitzat pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, «Vine al Museu en família! Pots fer una gran descoberta», pensat per a famílies que vulguin passar una estona interessant i divertida al voltant del nostre passat romà. Es tracta d'una activitat dirigida a tota la família, on coneixerem la història i la societat de Tàrraco a través del llenguatge de les pedres. Cal fer reserva prèvia als tel. 977 25 15 15/ mnat@gencat.cat. Més informació aquí.

A Montblanc, el dissabte el Museu de la Conca de Barberà proposa una ruta teatralitzada per conèixer la cacera de Bruixes aMontblanc l'any1548.A través de lacol·laboraciói dinamització d'AnsEducació s'explica unepisodi poc conegut pels vilatans de la zona: recuperar aquell episodi on l'inquisidor,FranciscoVaca, va venir des de Valladolid per a seguir la pista ianalitzar les accions del caçador de Bruixes Joan Malet qui havia deixat lavila de Montblanc dessolada.A través d'una ruta urbana i teatralitzada d'uns 50 minuts de duració,es donavida a aquest episodi amagat a les nostres terres, posant a lloc tant el paper de la Inquisició com el de les elits locals i la societat d'aquella època en transició. Les persones i famílies que ho desitgin poden fer la seva reserva al correu info@mccb.cat o per telèfon al 977 860 349. La ruta manté un preu popular de3€i està recomanada per a tots els públics.

A Tarragona, el Mag Gerard oferirà el seu nou espectacle de màgia i comèdia per a tota lafamília. Serà el diumenge a les 12 del migdia, al Teatre el Magatzem. Al llarg d'una hora presentarà tot un seguit d'il·lusionsmàgiques que acompanyaran al públic en un viatge per les diferents especialitats de l'art de l'impossible amb la finalitat desorprendre elsassistents. L'espectacle serà la inauguració de l'11è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona i la Canonja, que novament omplirà d'il·lusióespais escènics d'ambdues localitats. Entrades a la venda a: www.cotarraconense.cat i al teatre.

També a Tarragona,Musichasnolímitsés un Show internacional que, com el seu propi nom indica, ofereix una experiència musical sense límits d'estils, èpoques, ni formats. Un espectacular concert creat entorn del concepte 'laplaylistde la tevavida' quereuneix temes gravats en la memòriacol·lectiva, sense distinció d'autor o intèrpret: des de Bach o Puccini fins a DavidGuetta, passant perThePolice,O2, Michael Jackson,GunsN'Roses, LadyGagaoAdele. Serà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, aquest dissabte a les nou del vespre.

A Reus,el diumengedia 5 de novembre a les12 del migdia, el Museu Pau Casals acollirà una vegada més una activitat familiar, en aquesta ocasió destinada a infants de 3 a 7 anys. 'Un viatge emocionant' és una experiènciacol·lectivai familiar on podrem experimentar i endinsar-nos a través dels sentits en les emocions que suscita la música de compositor polonèsFrédéricChopin. Un viatge ple de sorpreses on podrem descobrir plegats l'artista que tots portem amagat. El taller, que anirà a càrrec de Núria Palau i que està basat en el llibre de Bellaterra MúsicaEd. 'Chopin i els nens!', té un cost de tres euros per infants i cinc per adults.

El Diumenge, el cicle de 'Cinema en família', organitzat per la Diputació de Tarragona amb lacol·laboraciód'Anima't Associació Cultural, torna amb una nova programació per omplir les tardes de diumenge d'aquesta tardor i hivern. La vida d'enCarbassódeClaudeBarrasdonarà el tret de sortida a la proposta audiovisual. Serà a partir de 7 anys. Els diumenges, a les 17.00 de la tarda, a l'Auditori Diputació. Lesentrades tenen un cost de cinc euros, però per la compra de més d'una entrada us podreu adherir a un descompte de2x1.

A Altafulla, arriba la Festa Major de Sant Martí amb un ampli programa d'activitats.Aquest dissabte a les sis de la tarda tindrà lloc la Cercavila per a tots els públics, grans i petits. A dos quarts de nou, serà el moment de l’Altafujazz amb el Crazy Trio&Mathew Simons. Més tard, a dos quarts d’onze de la nit serà el moment de la Festa M80 amb la millor música de tot els temps. Diumenge, entre els actes destacats, la comèdia ‘Orgasmos’, de l’actor Roger Pera, i l’actriu Mònica Pérez.

tracking