Diari Més

Municipal

Cambrils realitza millores a tres parcs municipals

Les actuacions es duen a terme al Nou Cambrils, al del Pinaret i al del Pescador

Un operari treballant al Parc del Pinaret de la població.

Cambrils realitza millores a tres parcs municipalsAJ. CAMBRILS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Cambrils està portant a terme diverses actuacions per millorar les instal·lacions de tres dels principals espais públics d’oci i esbarjo de Cambrils: els parcs del Pinaret, del Pescador i Nou Cambrils. Els parcs s’havien anat deteriorant amb els anys per l’ús o l’envelliment provocat pels agents corrosius i també per actes vandàlics. La inversió total d’aquests treballs és de 161.795,91 euros, segons ha informat el consistori.

El regidor de de Medi Ambient i Obra Pública, Antonio Laguna, ha explicat que les obres són una gran posada a punt d’aquestes zones verdes emblemàtiques de la ciutat, aprofitant una època de menys afluència d’usuaris. El projecte millora del Parc Nou Cambrils inclou la substitució de la tarima de fusta i l’adequació dels espais, el muntatge de nou mobiliari i reparació de l’existent, diferents treballs de jardineria i el pintat de la pista poliesportiva i les porteries. El projecte del Parc del Pescador preveu un total de vuit actuacions que sumen una inversió de 66.596,22 euros. Les obres afecten a diferents parts del parc, que es tancaran al públic en algunes fases dels treballs.

Les obres de millora del Parc del Pinaret consisteixen en la construcció de paviments i la reparació dels existents deteriorats, la reparació de la fusteria i la realització d’un tractament protector, la substitució i reparació del mobiliari urbà i tancaments malmesos, la substitució d’una caixa baixa de tensió trencada, reparacions interiors dels lavabos i la construcció d’una nova porta d’accés a la zona del bar.

tracking