Diari Més

Què fer aquest cap de setmana?

Des del Diari Més us proposem una sèrie d'activitats per a tots els públics

Els playmòbils seran els protagonistes de la Mostra.

Què fer aquest cap de setmana?Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Esgotem els darrers dies d'altes temperatures i aprofitem al màxim el cap de Setmana. Des del Diari Més us proposem una sèrie d'activitats per a tots els públics:

- A Tarragona, aquest cap de setmana arriba al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el Saló del Playmobil. Un esdeveniment pensat per a famílies i per a tots els aficionats a aquesta joguina tan popular a les llars d'arreu del món. L'entrada es podrà comprar directament a la taquilla del saló amb un preu de 4€ (menors de tres anys entrada gratuïta). A més, part de l'import serà donat a la Federació Catalana d'Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT).

- Prades ha organitzat la VII edició del Prades Bosc, un conjunt d'activitats que tenen l'entorn natural del municipi i la vida al bosc com a protagonistes. Varietat d'activitats són les previstes per aquest cap de setmana. Per exemple, dissabte, a partir de les 10 del matí es durà a terme una excursió familiar que tindrà la Plaça Major com a lloc de partença. L'activitat anirà a càrrec dels Birimbins.

- A Reus, continua el Festival Accent de Pop, Rock i Folk dels Països Catalans, que es farà a Cal Massó i al Teatre Bartrina de Reus del 22 de setembre al 5 de novembre. En concret, aquest cap de setmana, el Pep Gimeno Botifarra (dissabte, 28 d'octubre), Sanjosex i Carles Belda (diumenge, 29 d'octubre) interpretant el disc Cantut. Pels concerts del Bartrina es poden comprar al preu de 10 i 12 euros a la web del teatre (www.teatrebartrina.cat).

- A Reus també, una nova edició de La Palma Terror Show arriba a Reus, dissabte i diumenge, de 19 a 23h. A cada edició participen diferents joves que pensen un circuit, una temàtica i noves escenografies, per tal de sorprendre els visitants. La Palma Terror Show s'emmarca dins d'un espectacle de terror per Halloween i és a partir de 12 anys. Els joves demanen que per cada invitació els assistents portin dos litres de llet que aniran destinats al Banc d'Aliments de les Comarques de Tarragona. Els interessats a assistir a l'activitat han de recollir prèviament les entrades al Casal de Joves la Palma.

- A Escaladei, arriba la Festa del Vin Blanc, que arriba a la 9ª edició, enguany tindrà dissabte als carrers i places de la Vila. Entre els cellers que participen, Cellers de Scala Dei, La Conreria de Scala Dei, Celler Pasanau, Joan Ametller, Cellers Tane Vins, Burgos Porta i Celler Mas d'en Just. La Festa del Vin Blanc porta el nom del vi dolç local sense graduació que antigament s'elaborava a la zona del Priorat en dates pròximes a Tots Sants i la Castanyada

- A Tarragona, tindrà lloc l'activitat CSI a la Necròpolis. Serà al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona que ha programat 'Vine al museu en família! Pots fer una gran descoberta!' amb motiu de la festivitat de Tots Sants i que servirà per conèixer com era la vida a Tàrraco a través de la mort. Més informació i reserves a través del Museu i Necròpolis Paleocristians.

- A Salou, estan de Festa Major amb una ampla varietat d'actes programats entre els que destaca la gran paella popular de dilluns o la Lan party, la Nit Jove o la cercavila de foc, altres actes a l’agenda.

tracking