Diari Més

Una quarantena d'Instagramers fotografien i passegen pels paisatges que van inspirar Pau Casals

Membres d’Instagramers Tarragonn van participar en un Instawalk realitzat al Vendrell en el marc de la Ruta del Paisatge dels Genis

Imatge de grup dels participants de l'instawalk realitzat al Vendrell en el marc de la Ruta del Paisatge dels Genis.

Una quarantena d'Instagramers fotografien i passegen pels paisatges que van inspirar Pau CasalsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de quaranta membres d’Instagramers Tarragona van descobrir, el dissabte 21 d’octubre, els paisatges i indrets del Vendrell que van inspirar i formar part de la Vida de Pau Casals a través d’un Instawalk. L’activitat, emmarcada en la Ruta del Paisatge dels Genis, va permetre als participants passejar i fotografiar els espais que van influir en l’obra del mestre violoncel·lista.

L’Instawalk va començar al Museu Pau Casals, a la platja de Sant Salvador, una visita que posa de manifest la universalitat de l’obra i la ferma personalitat del mestre. La sortida va continuar amb la visita al celler familiar Avgvstvs Forvm, on es va fer un tast de vinagres i un dinar entre vinyes basat en productes km0 de la zona, a càrrec de L’O, l’Obrador vendrellenc Oriol Rossell i amb vins del celler.

Després de dinar es va produir la visita a la Casa Nadiua en la que va néixer Pau Casals, l’església del Vendrell, la plaça Ramon i Vidales i la plaça Nova –on hi ha l’estàtua de Pau Casals-. La jornada va finalitzar al riuet d’Aigües termals, a la platja de Coma-ruga.

Aquest és el tercer dels quatre Instawalks organitzats enguany a la Ruta del Paisatge dels Genis. El primer va tenir lloc el 8 d’abril al Mont-roig de Joan Miró i, el segon, el 30 de setembre a l’Horta de Sant Joan de Picasso. El cicle finalitzarà l’11 de novembre, al Reus de Gaudí.

tracking