Diari Més

Alimentació

BASF ensenya a més de 450 escolars a dur una bona alimentació

L’activitat es repetirà el proper dissabte 28 d’octubre i està prevista la participació de més de 200 infants

Infants participant a les activiitats promogudes per BASF.

BASF ensenya a més de 450 escolars a dur una bona alimentacióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa BASF es va sumar a les celebracions del Dia Mundial de l'Alimentació, el passat 16 d'octubre, a través de la seva iniciativa educativa Kids 'Lab. L’activitat es repetirà el proper dissabte 28 d’octubre, i també està prevista la participació de més de 200 nens i nenes.

D'aquesta manera, més de 450 nens, d'entre 8 i 12 anys, de col·legis pròxims als seus centres de producció de la Canonja i Barcelona s'acostaran amb aquesta iniciativa al món de la química.

El programa Clever foodies s'ha llançat com a novetat aquest 2017 amb motiu del 20è aniversari del Kids 'Lab.El Clever foodies es desenvoluparà durant la setmana del 16 d'octubre i gira al voltant de que dur una bona alimentació pot contribuir a un estil de vida saludable.

Al centre de producció de BASF Tarragona, en què el programa porta 6 anys consolidat, uns 1.000 nens d'educació primària van realitzar el programa durant el curs escolar passat. A aquestes xifres es van sumar més de 300 estudiants de 4t d'ESO, que van experimentar el Teens 'Lab, programa destinat a alumnes de 12 a 16 anys.

El projecte d’educació científica Kids’ Lab va ser creat per BASF l’any 1997amb l’objectiu de despertar l’interès per la ciència entre els més petits i demostrar-los com la química forma part del nostres dia a dia. Des de llavors, milers de nens de tot el món s’han apropat a la ciència a través del kids’ Lab, aprenent a través del joc i la experimentació.

BASF ensenya a més de 450 escolars a dur una bona alimentació

BASF ensenya a més de 450 escolars a dur una bona alimentacióCedida

Nens i nenes participant a les activiitats promogudes per BASF.

BASF ensenya a més de 450 escolars a dur una bona alimentacióCedida

tracking