Diari Més

Què fer aquest cap de setmana?

Des del Diari Més us proposem algun dels actes més destacats per dissabte i diumenge

Ruta teatralitzada pels espais més medievals de Mon

Què fer aquest cap de setmana?Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els núvols que es preveuen per aquest cap de setmana no són excusa per quedar-se a casa. Des del Diari Més us proposem algun dels actes més destacats:

El Morell acull l’Exposició de bolets Vila del Morell. Aquesta tradicional trobada arriba ja a la seva 23a edició i ho fa, com sempre, amb una proposta que combina la cultura i la gastronomia. L’exposició serà visitable a la sala d’actes de l’Ajuntament aquest dissabte, de 16 a 21 hores, i diumenge, de 10 a 20 hores.

A Reus, tindrà lloc, diumenge 22 d’octubre, a partir de les dotze del migdia, un Electrovermut molt especial on els assistents están convidats a disfressar-se del seu animal preferit a la Party Animals. La festa tindrà lloc a la plaça del Teatre, i contempla la consumició d'un vermut amb la música dels disjòqueis André Vicenzzo, Santi C i LLambrik. També es podrá dinar a la Plaça, haurà Food Truck's.

A Cambrils, dissabte, des de les quatre fins dos quarts de sis de la tarda, s’ha organitzat una ruta per les oliveres emmarcada en l’arribada de l’oli nou d’oliva verge extra Mestral. Serà un recorregut a peu per poder veure en primera persona el camí que fa una oliva fins a convertir-se en oli, visitar el molí i tastar l’oli nou. Les persones interessades en aquesta activitat gratuïta s’hi poden inscriure trucant al 977 794 679 o escrivint a peconomica@cambrils.org.

A Montblanc, dissabte a les set del vespre, es podrà participar en un recorregut històric molt misteriós que ens parlarà de l'època on es perseguia a les bruixes. El Museu Comarcal de la Conca de Barberà organitza una ruta teatralitzada nocturna per veure com es comportava la societat montblanquina del segle XVI i quina relació van tenir amb aquestes bruixes que van venir a caçar. Es tracta d’una activitat apta per grans i petits. Les reserves es poden fer aquí.

A Valls, durant tot el cap de semana, es podrá gaudir de la Fira de Santa Úrsula i el 6è Fòrum Casteller de Catalunya amb un ampli ventall d’activitats permanents adreçades al públic familiar al Pati de la ciutat. L’oferta familiar d’enguany han augmentat notablement, amb una àmplia zona d’aventura amb arnesos en un itinerari amb nou tipus d’experiències diferents, com els gronxadors verticals o les xarxes d’escala.

A Tarragona, la TAP ens proposa el dissabte 21 d’octubre, a partir de les deu de la nit, un tribut a Queen sota el títol Dios salve a la Reina on es podran recordar tots els grans èxits de Fredy Mercury, com Bohemian Rapsody, Love of my life, We are the Champions, We will Rock You i molts altres commouran a qualsevol audiència. Les entrades es poden comprar a través d’aquest enllaç.

tracking