Diari Més

Klein es queda com a únic regidor de Nou Moviment Ciutadà de Cambrils

Ballesté, Gámez i Sierra tenen previst deixar el grup municipal i seguir al consistori com a regidors no adscrits, i NMC diu que els demanarà l’acta

Imatge d'arxiu d'Oliver Klein durant una entrevista.

Klein es queda com a únic regidor de Nou Moviment Ciutadà de CambrilsYouTube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal Nou Moviment Ciutadà de Cambrils (NMC) passarà de ser la tercera a última força de l’Ajuntament, i és que tres dels quatre actuals edils agrupats a dia d’avui sota aquestes sigles deixaran de formar part de l’agrupació amb la voluntat de passar a ser regidors no adscrits del consistori. Concretament, es tracta de Cinta Ballesté, Santiago Gámez i Imma Sierra.

D’aquesta manera, Oliver Klein, que el febrer del 2011 es va incorporar al grup pocs dies després de la seva creació, es quedaria com a únic edil de NMC al consistori cambrilenc i el grup se situaria, en nombre de regidors, per sota de Ciutadans i Partit Popular, amb dos representants cada un, i a la mateixa alçada que l’Assemblea de Cambrils i la regidora no adscrita Encarni Bello, que el passat mes d’abril va deixar Cs pel distanciament viscut amb els seus altres companys de partit.

Tot i la voluntat de Ballesté, Gámez i Sierra de mantenir-se al consistori com a no adscrits, el Nou Moviment Ciutadà de Cambrils va assegurar ahir a través d’un comunicat fet públic que «en cas de què es confirmés la voluntat de qualsevol membre del NMC d’abandonar la seva organització» es demanaria la seva acta de regidor, «i així donar la possibilitat a què un nou company pogués accedir a realitzar les mateixes tasques amb plena motivació i compromís com s’escau».

A més a més, el grup destaca que les quatre actuals actes de regidor es van guanyar «en les darreres eleccions en nom de NMC gràcies a l’esforç de molts companys militants, simpatitzants i, concretament, 1.800 vots».

La sortida d’aquests tres membres de Nou Moviment Ciutadà de Cambrils es preveu que s’anunciï de forma oficial a l’agrupació en la Comissió Executiva i Assemblea General que s’ha de celebrar la setmana vinent, en la qual Ballesté, Gámez i Sierra haurien d’exposar els motius del seu trencament.

Segons explica NMC al comunicat, la voluntat és «respectar el criteri individual de cadascú». Posteriorment, la decisió es formalitzaria en la propera sessió plenària de l’Ajuntament de Cambrils, que es preveu que se celebri el pròxim divendres, 27 d’octubre.

tracking