Diari Més

L'Exposició de bolets del Morell arriba a la 23ª edició

La mostra, que es podrà gaudir el proper cap de setmana, combinarà cultura i gastronomia

En la mostra es podrà veure una àmplia varietat de bolets representada en miniatures.

L'Exposició de bolets del Morell arriba a la 23ª edicióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bolets cobraran protagonisme un any més al Morell amb la 23ª edició de la mostra que el municipi els dedica. La ja tradicional Exposició de bolets Vila del Morell tindrà lloc aquest cap de setmana, 21 i 22 d’octubre, i combinarà la cultura i la gastronomia. Es podrà visitar a la sala d’actes de l’Ajuntament el dissabte, de 16 a 21h, i el diumenge, de 10 a 20h.

Els visitants podran conèixer amb aquesta mostra l’àmplia varietat micològica que envolta el territori. S’hi podrà observar una àmplia i variada col·lecció de bolets, tots ells exposats en reproduccions en miniatura dels seus respectius hàbitats naturals. Cal recordar que l’Exposició de bolets Vila del Morell inclou tant espècies comestibles com no comestibles, a fi que els visitants puguin aprendre a distingir-los.

A més del vessant cultural, també hi haurà espai per a la gastronomia. En aquest sentit, el diumenge al migdia tindrà lloc la tradicional degustació de plats elaborats amb els bolets com a ingredient bàsic. Per altra banda, a l’exterior de l’Ajuntament s’instal·laran diferents punts de venda de productes relacionats amb la micologia.

Aquesta iniciativa està organitzada per l’entitat local Tocats del Bolet amb la col·laboració de l’Ajuntament del Morell.

tracking