Diari Més

MUNICIPAL

L'Ajuntament de Calafell recupera la gestió directa del servei de grua

El consistori calcula que, amb la retirada de 700 vehicles anuals, s’amortitzarà

Es durà a terme a través de l'empresa muinicipal CEMSSA.

L'Ajuntament de Calafell recupera la gestió directa del servei de gruaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat definitivament la remunicipalització del servei de grua. Fins ara, el servei s’havia prestat mitjançant una empresa externa. Aquest és el primer servei que es municipalitza a Calafell, després d’haver pres la decisió d’analitzar tots els externalitzats i comprovar de quina manera són més eficaços i més econòmics.

En el cas de servei de grua, l’Ajuntament de Calafell s’ha decantat per remunipalitzar-lo per tal d’oferir un servei actiu durant 24 hores del dia, si és necessari. El consistori afirma que estarà dimensionat al nombre de vehicles de les diferents franges horàries i al parc mòbil del municipi durant les diferents èpoques de l’any. Els 700 vehicles que la grua retira a l’any, aproximadament, seran suficients per amortitzar el servei, segons han calculat els serveis municipals. La prestació directa del servei de grua es farà mitjançant l’empresa municipal CEMSSA. Segons el consistori, la finalització de molts dels contractes de serveis externalitzats han incentivat la recuperació de la gestió directa d’aquests.

L’Ajuntament de Calafell apunta que, en els pròxims anys, venceran els contractes de neteja viària, la gestió de les llars d’infants o el servei d’aigua. El consitori podria remunicipalitzar també aquests serveis.

tracking