Diari Més

Successos

Els Bombers reben 46 avisos més per incidències relacionades amb la pluja a Tarragona

La majoria d'alertes corresponen a arbres caiguts. Protecció civil manté activada l'alerta del pla Inuncat

Una dels arbres que ha caigut a la rambla Nova de Tarragona a causa de la tempesta.

El fort vent de la tempesta d'aquest dijous ha afectat arbres i ha rebentat vidresDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat han rebut un total de 46 avisos, entre les 9 del vespre d'ahir dimecres i les 12 del migdia d'aquest dijous, per incidències relacionades amb la pluja a Tarragona. La majoria d'actuacions es corresponen a arbres caiguts a la via pública, incidents que s'han produït durant la nit, matinada i matí, sobretot a Tarragona ciutat i al Catllar.

Pel que fa a Tarragona, destaquen una vintena d'arbres caiguts al carrer Jaume Pahissa o un arbre que ocupa la via pública al carrerCarrer de Joan Lamote de Grignon. En relació al Catllar, dues carreteres comarcals es troben tallades des del vespre d'ahir dimecres a conseqüència de la intensa pluja. Es tracta de la T-203 i laTP-2039, que romanen tallades en amdós sentits.

En el total de Catalunya, els bombers han rebut 346 avisos per incidències relacionades amb el temporal de pluja i vent des de l'inici de l'episodi i fins aquest dijous a les dotze del migdia.Per la seva banda, el telèfon d'emergències 112 ha atès 700 trucades, entre les quals destaquen les 218 que s’han fet des del Tarragonès, 83 des de l’Alt Camp, 67 des del Barcelonès i 60 des del Vallès Occidental.

Entre els registres d'acumulació de pluja, destaquen els 121,5 litres al Pantà de Siurana (Priorat), 113,7 a Cunit (Baix Penedès), 113,3 litres a Gandesa (Terra Alta) i els 90,4 litres de Valls.

Protecció Civil manté activada l'alerta del Pla Especial d’Emergències per Inundacions Inuncat. La intensitat de les pluges ha disminuït aquest migdia però el Servei Meteorològic de Catalunya preveu que entri en breu un nou front de pluges que ha d’afectar les comarques de Girona i les comarques del litoral i prelitoral central.

tracking