Diari Més

Infraestructures

Les obres a les rieres de la Beurada i la Boella milloraran l'entorn fluvial

El projecte garanteix una protecció davant d’avingudes d’aigua extraordinàries

Imatge de la inauguració de les obres de les rieres, aquest dimart 17 d'octubre.

Les obres a les rieres de la Beurada i la Boella milloraran l'entorn fluvialCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de correcció de les rieres de la Beurada i la Boella han quedat inaugurades aquest dimarts 17 d'octubre. A l'acte hi han participat el Director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Jordi Agustí, i el President de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), Josep Francesc Font.

Aquestes obres, les quals es van iniciar al juliol de 2014,han suposat una millora de l’entorn fluvial i garanteixen una major protecció davant d’avingudes d’aigua extraordinàries pel desenvolupament de les actuacions per a la correcció hidrològica de les rieres.

L’acte, que s'ha celebrat davant de l'empresa BASF a La Canonja, aprofitant que un tram de les rieres passa per les seves instal·lacions, s’ha iniciat amb el discurs de benvinguda d’Antoni Torà, Manager Site Services de BASF, el qual ha encapçalat també el recorregut dels assistents per les obres de les rieres ja finalitzades.

Durant l’esdeveniment també s’ha visionat d’un audiovisual que resumeix el desenvolupament d’aquestes. L’acte ha finalitzat amb la intervenció de l’alcalde de La Canonja, Roc Muñoz.

El projecte va iniciar-se l’any 2013 amb la formalització d’un conveni de col·laboració entre l’AEQT i l’ACA, el qual desenvolupava el marc de col·laboració entre les entitats intervinents pel desplegament de les actuacions de les obres de correcció hidrològica de les rieres de la Beurada i la Boella.

tracking