Diari Més

Societat

La castanyada de la gent gran de La Pobla arriba aquest cap de setmana

El proper diumenge 22 d'octubre tindrà lloc una nova edició de la Caminada popular

Imatge de la gent gran de La Pobla durant l'excursió a Horta de Sant Joan.

La castanyada de la gent gran de La Pobla arriba aquest cap de setmanaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 120 membres de la llar de jubilats i pensionistes de La Pobla van anar d'excursió aquest passat 14 d'octubre a Horta de Sant Joan.

Les persones grans que conformen l’entitat pobletana van sortir pel matí i es van traslladar a Horta de Sant Joan, on van degustar els àpats gastronòmics d’aquest poble de la Terra Alta, així com alguns dels seus principals punts d’interès.

Durant la sortida, diferents representants consistorials, entre els quals l’alcalde de La Pobla, Joan Maria Sardà, van acompanyar als pobletans.

Aquesta sortida s’emmarca dins del programa d’activitats que, al llarg de l’any, du a terme l'entitat impulsant un seguit de propostes per tal que tots els seus socis i sòcies puguin gaudir al màxim del seu temps lliure.

En aquest sentit, el proper dissabte 21 d'octubre a les 21 hores tindrà lloc la festa de la Castanyada de la gent gran,

que ja s'ha convertit en una trobada anual que reuneix els jubilats i pensionistes de La Pobla al Casal de la gent gran.

Aquest proper diumenge 22 d'octubre al matí tindrà lloc una nova edició de la Caminada popular que tindrà un rerefons solidari i permetrà als seus participants compartir una agradable passejada pels itineraris del municipi.

tracking