Diari Més

Alcover s'endinsa en una festa major carregada d'actes

Els bombers de la localitat donen el tret de sortida amb el pregó

Els Diables van ser els protagonistes de la primera nit de festes.

Alcover s'endinsa en una festa major carregada d'actes@FiradeBandolers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana Alcover viu una festa major carregada d’actes en que la cultura popular i la música seran les grans protagonistes. Un cop deixada enrere la fira de Bandolers és el torn del seguici, els concerts i espectacles i un gran nombre d’actes als que es va donar el tret de sortida aquest divendres. Els Bombers d’Alcover, que celebren el seu 25è aniversari, van ser els encarregats de realitzar el pregó de les festes abans de passar el protagonisme al Ball de Diables Bruixots d’Alcover amb els seus versots i el correfoc.

Aquest dissabte serà un dels dies principals de la festa major, marcat per la música. Oques Grasses i Doctor Prats seran els caps de cartell del gran concert que acollirà el Pavelló Municipal des de la mitjanit. De fet, la música ocuparà gran part del programa d’actes de dissabte, ja que Agustí Tharrats and Txell Sust Trio portaran el seu jazz a Alcover. La cultura popular i el seguici també seran els protagonistes amb la processó dels sants copatrons, Santa Úrsula i Sant Pròsper, així com les actuacions del Ball de Dames i Vells.

Diumenge el protagonisme serà per la diada castellera. Enguany Xiquets de Reus i Xicots de Vilafranca seran les colles que acompanyaran els locals Xiquets d’Alcover. A més l’apartat cultural serà protagonista amb les representacions teatrals, entre les quals destaca ‘Els homes són de Mart i les dones són de Venus’, que comptarà amb dues sessions. Dilluns, darrer dia de la festa major, també estarà marcat per les representacions culturals com l’espectacle de dansa ‘TOPA’, que arribarà a Alcover amb l’aval del públic de carrer de Fira Tàrrega. La llum, el foc i la música del Piromusical de cloenda posaran punt i final a la festa major.

Els Bombers d'Alcover, que celebren 25 anys, encarregats de realitzar el pregó.

Alcover s'endinsa en una festa major carregada d'actes@FiradeBandolers

tracking