Diari Més

Oci

PortAventura celebra la 'Nit dels Vampirs' aquest cap de setmana

La temporada de Halloween finalitzarà el 19 de novembre

Halloween ja ha arribat al parc temàtic Port Aventura. La temporada més terrorífica de l'any va donar el tret de sortida al parc el passat 24 de setembre, i s'allargarà fins el 13 de novembre.

Halloween arriba al PortAventuraPortAventura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PortAventura celebra aquest Halloween amb nous espectacles infantils i tanca aquesta temporada especial el 19 de novembre.

Les novetats d'aquesta temporada són 'Halloween Family Festival', en què una de les estrelles serà un gran dinosaure, i la 'Halloween Country Family Fun'.

Durant gairebé dos mesos, l'atmosfera del parc és de terror, fins i tot en l'ambientació dels hotels i restaurants. Aquesta atmosfera la creen fantasmes, morts vivents, coreografies, acrobàcies; músics en viu, trons en forma de calavera, alienígenes, robots o caces de vampirs.

També transiten pel parc personatges com la Novia Cadàver, Dràcula i Frankenstein, als quals, per primera vegada, acompanyaran Hellraiser o Eduardo Manostijeras. No falten els ja clàssics passatges del terror '(REC) Apocalipsi', 'Selva de la Por' i 'Horror a Texas', también el llac de Mediterrània tornarà a omplir-se d'ombres a 'Horror a l'estany'.

Durant aquesta nova temporada també se celebraran dues nits especials: la 'Nit dels Vampirs', aquest dissabte 14, i la 'Gran Nit de Halloween', el 31 d'octubre.

tracking