Diari Més

Equipaments

Adjudiquen les obres de construcció del consultori mèdic dels Pallaresos

Els treballs els executarà Voltes Connecta, per 794.258 euros, i l’equipament mèdic s’ubicarà a l’avinguda Prats de Motlló

Imatge de la maqueta de l'edifici que mostra la seva distribució interior.

Adjudiquen les obres de construcció del consultori mèdic dels PallaresosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Infraestructures ha adjudicat l’execució de les obres del nou consultori mèdic dels Pallaresos a l’empresa Voltes Connecta SLU per un import de 794.258 euros (sense IVA). L’empresa haurà de realitzar els treballs en un termini de nou mesos. L’adjudicació es va fer efectiva el passat 5 d’octubre.

El nou equipament mèdic tindrà una superfície de 511 metres quadrats, segons el pla funcional aprovat, i s’ubicarà al centre d’un solar de forma trapezoidal, de 1.050 metres quadrats, destinat a sistema d’equipaments comunitaris, situat entre la carretera TP-2031 i l’avinguda Prats de Motlló, en un barri residencial, on predominen, principalment, habitatges unifamiliars. Els accessos al nou consultori mèdic es faran en paral·lel a l’avinguda Prats de Motlló.

El consultori comptarà amb set consultes: dues de Medicina General, dues d’Infermeria –tant de Pediatria com de Medicina General– una de Pediatria i una setena en l’àrea polivalent del centre. A banda de les corresponents sales d’espera, el nou edifici tindrà àrea administrativa, una altra per al personal sanitari, magatzem i vestíbul.

Tal com va definir en la redacció del projecte, l’arquitectura del nou consultori mèdic dels Pallaresos té en compte el futur creixement del centre.

L’edifici es construirà en planta baixa i l’ordenació i urbanització dels espais exteriors contemplen tres zones enjardinades entre els dos carrers principals. Un s’ubicarà sobre l’avinguda Prats de Motlló i, l’altre, a l’interior de l’edifici, on hi haurà un pati de personal, proper a l’àrea administrativa, i un pati de consultes. Aquest últim serà només un pati de ventilació i il·luminació del consultori al qual, però, no s’hi podrà accedir, només per a tasques de manteniment.

La construcció del nou consultori local dels Pallaresos és una de les inversions en aquest àmbit previstes al pressupost de la Generalitat per a aquest any.

tracking