Diari Més

Mont-roig programa una nova edició del programa Dones i Salut

S’oferiran tallers i xerrades adreçades a les dones del municipi durant l’octubre i el novembre

Imatge d'arxiu d'una anterior edició del programa Dones i Salut.

Mont-roig programa una nova edició del programa Dones i SalutCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp programa, un cop més, un seguit d’activitats formatives i de lleure adreçades a les dones del municipi en el marc del programa Dones i Salut. Aquesta iniciativa ofereix diverses propostes per a totes les edats, des de conferències sobre alimentació saludable dirigit a dones de la tercera edat fins a tallers per a joves i infants d’educació en la igualtat de gènere i en les relacions sanes entre ambdós sexes.

El programa tindrà lloc els mesos d’octubre i novembre. Les activitats finalitzaran el 25 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. L’Ajuntament es sumarà al rebuig amb la lectura del manifest institucional i la realització de contacontes per a la igualtat a les biblioteques de Mont-roig i Miami Platja.

El programa Dones i Salut també compta amb dues exposicions. La primera és Si vols t’ho explico d’Yvonne Fuster i Rat Cebrián, que podrà visitar-se a l’Església Vella de Mont-roig. També es podrà visitar la mostra Violència masclista en la parella: desmuntem mites?, que s’exposarà a la Biblioteca Joan Miró de Miami Platja.

tracking