Diari Més

Educació

La Canonja amplia l'ajut per la compra de llibres i material escolar als estudis universitaris

L’import màxim de subvenció a concedir és de 100 € per alumne

Imatge de l'Omac de l'Ajuntament de la Canonja.

La Canonja amplia l'ajut per la compra de llibres i material escolar als estudis universitarisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de La Canonja va aprovar les bases reguladores per a la concessió d’ajuts individuals per a l'adquisició de llibres i material escolar per els nens i nenes empadronats a la Canonja. Després de cinc anys, la novetat d'enguany és que s'amplien aquests ajuts per als alumnes universitaris.

Amb aquests ajuts, l'ajuntament vol contribuir al pagament que han de fer les famílies al començament de curs per comprar els llibres i el material escolar.

Els requisits específics per ser beneficiari de subvencions per estudis universitaris són:

-Tenir menys de 26 anys en el moment de la formulació de la sol·licitud. No obstant això, podran ser beneficiaris d’aquestes subvencions les persones que superin aquesta edat, sempre i quan acreditin estar en situació d’atur en el moment de presentar la sol·licitud.

-Estar matriculat per al curs 2017-2018 en una Universitat pública per tal d’obtenir el títol oficial de grau universitari. Als efectes de tenir accés a aquestes subvencions, els alumnes hauran d’estar matriculats en un mínim de 25 crèdits nous.

Queden exclosos d’aquesta convocatòria els alumnes d’estudis de tercer cicle o doctorat, estudis d’especialització, màsters i estudis de postgrau.

L’import màxim de subvenció a concedir és de 100 € per alumne.

Es podran beneficiar d'aquests ajuts tots els alumnes, tant de col·legis públics, com de privats concertats assignats pel Departament d'Ensenyament, que estiguin empadronats a la Canonja, abans del dia 1 de gener de 2017. Els sol·licitants han d'estar al corrent de les seves obligacions tributàries i contractuals amb l'ajuntament.

Aproximadament en 10 dies es publicaran les bases en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i ja es podran començar a sol·licitar els ajuts a l’OMAC de l’Ajuntament de la Canonja.

tracking