Diari Més

Societat

Les escoles La Portalada i El Roquissar d'Altafulla reben els diplomes de Semàfor Verd

Es tracta d’un reconeixement local als alumnes que s’han desplaçat a peu o amb mitjans sostenibles al col·legi amb la iniciativa ‘A peu al cole’

La classe de 5èB de La Portalada ha guanyat el guardó Semàfor Verd.

Les escoles La Portalada i El Roquissar d'Altafulla reben els diplomes de Semàfor VerdAjuntament d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i la regidora de Medi Ambient, Montse Castellarnau, han lliurat aquest matí els diplomes de la iniciativa ‘A peu al cole’. El Semàfor Verd, premi que s’atorga a la classe que acumula el major nombre de nens i nenes que han anat a l’escola caminant, en bicicleta o patinet, s’ha atorgat a la classe 5èB de La Portalada i a la de 6è de Primària del col·legi El Roquissar. Totes dues aules repeteixen guardó, ja que ja en van ser mereixedores el curs passat.

Els alumnes d’ambdós centres han estat obsequiats amb una bossa de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura ‘Mobilitza’t amb un aire net’, una llanterna de led frontal, un braçalet refractari fluorescent i un joc de lletres. El programa ‘A peu al cole’ es va desenvolupar en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura del 16 al 22 de setembre. Més enllà d’aquesta iniciativa, també es va organitzar la ‘Cursa de Transports’, una ‘Bicicletada Popular’, una ‘Caminada Saludable Nocturna’, i diverses sortides dels centres educatius amb la Policia Local.

Aquest ha estat el setè any consecutiu que l’Ajuntament d’Altafulla pren part de la Setmana de Mobilitat Sostenible i Segura. La voluntat és aconseguir una major conscienciació social de la ciutadania envers la necessitat d’una nova mobilitat urbana.

La classe de 6è d'El Roquissar ha guanyat el guardó Semàfor Verd.

Les escoles La Portalada i El Roquissar d'Altafulla reben els diplomes de Semàfor VerdAjuntament d'Altafulla

tracking