Diari Més

Vila-seca celebra aquest diumenge la 30 Diada de la Bicicleta

L'organització espera que hi tornin a participar unes 500 persones

Imatge de la Diada de la Bicicleta celebrada a Vila-seca el 2015.

Vila-seca celebra la 29a Diada de la BicicletaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diada de la Bicicleta de Vila-seca arribarà a la seva 30a edició, el proper diumenge 8 d’octubre, coincidint amb el 30è aniversari del Club Ciclista de Vila-seca i l'Escola de Ciclisme Municipal (1987-2017). Enguany l’organització espera que hi tornin a participar unes 500 persones.

L’itinerari s’iniciarà a les 10.30h des de la pista de l’Estadi Municipal. Recorrerà els carrers de Vila-seca en direcció a la Pineda per la carretera, passarà pels carrers de la Pineda, arribarà fins a la seva platja i enfilarà la tornada cap a Vila-seca, on acabarà al punt de partida inicial.

Les inscripcions a l’esdeveniment, organitzat per l'Escola de Ciclisme Municipal i pel Club Ciclista de Vila-seca i patrocinat per l'Ajuntament de Vila-seca, es poden fer el mateix dia de l’esdeveniment a Vila-seca –a les 9.30h a la pista de l’Estadi Municipal- i a la Pineda –a les 10.30h davant el parc aquàtic Aquopolis-. Voluntàriament, cada participant podrà donar un quilo d'aliments que es lliuraran al Banc d'Aliments de la Creu Roja de Vila-seca.

tracking