Diari Més

Una pedalada i una caminada popular, aquest dissabte a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Les activitats es duran a terme en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

La pedalada popular de l'Hospitalet de l'Infant començarà a les 10h i tindrà com a punt de sortida la Casa de la Vila.

Una pedalada i una caminada popular, aquest dissabte a Vandellòs i l'Hospitalet de l'InfantAjuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant acollirà, el proper dissabte 7 d’octubre, una pedalada popular a l’Hospitalet de l’Infant i una caminada popular a Vandellòs. Les activitats es duran a terme dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017 i està organitzada per l’Ajuntament junt al Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu del municipi. La pedalada popular de l’Hospitalet de l’Infant començarà a les 10h i tindrà com a punt de sortida la Casa de la Vila. A la Plaça Drs. Gil-Vernet serà on s’iniciarà la caminada popular de Vandellòs, a les 17.30h.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, amb bicicleta, amb transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017 també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem.

tracking