Diari Més

Turisme

Bonmont obrirà un resort de luxe amb un hotel i spa el març de 2018

L’hotel, de 5 estrelles, tindrà 136 habitacions, tres restaurants i potenciarà el wellness

Imatge virtual de la piscina exterior del nou spa, que estarà obert a hostes i clients externs.

Bonmont obrirà un resort de luxe amb un hotel i spa el març de 2018Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El club de golf Bonmont inaugurarà el pròxim mes de març el Bonmont Resort Costa Daurada Hotel Golf & Spa. Aquest nou complex, que inclourà un hotel de 5 estrelles i un spa, serà l’únic resort de la província en agrupar en un mateix espai camps de golf i un establiment hoteler de luxe. El nou projecte se sumarà a l’oferta turística i de restauració que ja ofereix aquest club de golf situat a Mont-roig i que compta amb apartaments, restaurants, zona per a esdeveniments, un camp de golf de 18 forats, pistes de tenis i pàdel i pitch&putt.

L’hotel, que estarà inspirat en l’arquitectura mediterrània, tindrà un total de 136 habitacions amb balcó i vistes al mar o a la muntanya, que estaran repartides en tres plantes. El principal atractiu del resort, però, serà l’spa de 1.100 metres quadrats que estarà obert tant als hostes de l’hotel com a clients externs. Aquest inclourà una piscina interior i una segona a l’aire lliure, sauna, cinc sales de tractament, gimnàs i bany turc. Bonmont Resort Costa Daurada Hotel Golf & Spa també tindrà dos restaurants i un lobby bar, així com un nou espai per a organitzar celebracions i esdeveniments corporatius.

«Volem potenciar l’atractiu de la Costa Daurada i atreure turistes d’alt poder adquisitiu», comenten des de Bonmont. En aquest sentit, afirmen que «l’hotel afavorirà un reposicionament del territori com a destinació turística d’alta gamma». L’empresa afegeix que «l’obertura del resort permetrà crear ocupació i tindrà un impacte significatiu en els llocs de treball indirectes».

tracking