Diari Més

La quarta cursa Hol·la Genís omplirà el Morell de solidaritat aquest diumenge

Hi haurà curses de 5 i 10 quilòmetres, una caminada de 4 km i fins i tot una cursa infantil

Imatge de l'edició anterior de la

La quarta cursa Hol·la Genís omplirà el Morell de solidaritat aquest diumengeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Morell treballa en els darrers preparatius de la cursa solidària 'Hol·laGenís contra el càncer infantil', una iniciativa impulsada per la família del morellenc Genís Sánchez i que, any rere any, creix en participació i en repercussió.

Aquesta quarta edició tindrà llocel diumenge, 8 d'octubre, a les 9.45 hores. La Rambla Joan Maragall s'omplirà de corredors disposats a contribuir a una causa solidària. Aquells que hi vulguin participar, encara s'hi poden apuntar, ja que el període d'inscripcions seguirà obert fins dissabte de manera presencial al Pavelló, i també a través del webwww.hollagenis.es

Aquesta quarta cursa solidària oferirà, com en anteriors ocasions,diversesopcions de participació, ja que hi haurà curses de 5 i 10 quilòmetres, una caminada de 4 km i fins i tot una cursa infantil. A més, tots els inscrits tindran la possibilitat de guanyar premis en el sorteig que completarà una jornada que també inclourà diferents actes paral·lels d'animació.

Participar en aquesta cursa solidària té un preu en format de donatiu inscripció de15€, per a les curses de 5 i 10 km i per a la caminada; i de5€la caminada infantil, a la qual s'hipoden apuntar els nens i nenes nascuts entre els anys 2004 i 2012.

Tots els participants inscrits rebran com a obsequi una bossa (gymsac) que contindrà una samarreta tècnica, avituallament i un tiquet per accedir a la botifarrada amb què es clourà aquesta celebració. Els inscrits a les curses infantils, a més, rebran també una medalla.

El projecteHol·laGenís lliura els seus ingressos a l'Obra Social de SantJoan de Déu, a la CasaRonaldMcDonald de Barcelona i aMakeaWishSpain.

tracking