Diari Més

Reconeixements

Convocada la 2a edició del Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat

Ja s'ha obert el termini de recepció de treballs, que s'han de fer arribar a l'Ajuntament de la Selva del Camp abans del 3 de novembre

Imatge del cartell de la 2a edició del Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat.

Convocada la 2a edició del Premi de Periodisme Jove Joan Marc SalvatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Premi de Periodisme Joan Marc Salvat arriba a la 2ª edició per continuar reconeixent el talent comunicatiu dels professionals del territori i alhora homenatjar el periodista Joan Marc Salvat (1998-2015). El certamen es dirigeix a periodistes de fins a 27 anys residents al Camp de Tarragona o les Terres de l’Ebre i té l’objectiu de reconèixer la seva trajectòria i el seu compromís amb el món de la comunicació.

El termini per rebre els treballs ja s’ha obert i seguirà actiu fins el proper 3 de novembre. S’accepten tant treballs inèdits com publicats en algun mitjà de comunicació entre l’1 d’octubre del 2016 i el 31 d’octubre del 2017. Si és el cas, caldrà especificar on i quan s'ha publicat el treball, i l'enllaç corresponent si es troba penjat a la xarxa. Es podran presentar treballs de premsa escrita, ràdio, televisió, o bé fotoperiodísitics.

Els participants han d’adjuntar una breu descripció de l'obra, una declaració signada que acrediti l'autoria i les seves dades (nom, DNI, adreça i correu electrònic). Les còpies dels treballs s’han de fer arribar a l'Ajuntament de La Selva del Camp.

El jurat del premi tindrà en compte l'especificació periodística, la capacitat divulgadora o innovadora, el contingut científic, històric, etc., i el nivell de qualitat de cada obra o conjunt d'obres a valorar de cada autor. El veredicte es donarà a conèixer al novembre de 2017, i l'acte de lliurament dels premis se celebrarà el 24 del mateix mes a La Selva del Camp.

El certamen està organitzat per Reusdigital.cat, LANOVA Ràdio i InfoCamp.cat amb el suport de l'Ajuntament de La Selva del Camp, l'Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona i la Cambra de Comerç de Reus.

Joan Marc Salvat (1988-2015)

Joan Marc Salvat i Mora (1988 – 2015),llicenciat en Periodisme per la Universitat Rovira i Virgili (URV) l’any 2011i «ambiciós i amb ganes de menjar-se el món», tenia una prolífica trajectòria en el món de la comunicació. Quan ens va deixar, ocupava el càrrec de director de Canal Camp i Ràdio La Selva del Camp.

Anteriorment va estar estretament lligat a Reusdigital.cat i a LANOVA Ràdio, mitjà del qual en va ser soci fundador. Durant aquesta etapa va col·laborar de manera activa amb InfoCamp.cat, El Punt Avui i La Xarxa de Comunicació Local. A més d’aquests mitjans, el periodista selvatà abans també havia treballat per a Tarragona21.cat, Diari Més, El 9 Esportiu, Viu a Fons Reus, Punt 6 Ràdio i Constantí Ràdio. A banda, l’any 2012, va viure durant uns mesos a Nova York, des d’on va col·laborar amb els diaris Ara i Intocabledigital.cat amb cròniques sobre la campanya electoral nord- americana.

tracking