Diari Més

La garrofa torna a ser protagonista a les Jornades Gastronòmiques d'Altafulla

Participaran deu restaurants i s'allargarà fins el 22 d'octubre

El regidor de Comerç, Jaume Sánchez, i el xef Jordi Guillem, a la presentació de les X Jornades Gastronòmiques d'Altafulla

La garrofa torna a ser protagonista de les Jornades Gastronòmiques d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les X Jornades Gastronòmiques i Segones de la Garrofa d'Altafulla començaran el divendres dia 7 fins al 22 d’octubre. Són un total de deu restaurants altafullencs els que hi participen.

Les jornades s'han presentat aquest dilluns dia 2 a la plaça del Pou d'Altafulla. Aquestes estan organitzades per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament.

Amb l’objectiu de promocionar i recuperar el consum de la garrofa, el padrí de les jornades, el xef calafellenc Jordi Guillem, ha comparat aquest fruit amb la llimona, dos productes que, gràcies «a la capacitat de crear dels cuiners, hem estat capaços d’elaborar plats molt gustosos i d’un màxim nivell».

Els preus dels menús van des dels 20 als 33 euros i s’hi poden degustar plats com estofat de cap de llom ibèric Joselito amb poma, ceba, pinyons i essència de garrofa, panacota de garrofa amb salsa de mango i taronja, o bé, musclos amb salsa quetxup de garrofa casolana, d’entre molts altres.

Els restaurants que participen enguany són el Gastrobar 13-21 Altafulla Mar Hotel, Les Bruixes, Voramar Cal Vitali, Bruixes de Burriac de l’Hotel Gran Claustre, Marítim Beach Club, La Toque, Costa Dorada, El Mercadet, Lola Bistro, i l’Hotel Yola-Restaurant El Tiberi.

La mostra gastronòmica també estarà present a les xarxes socials i els comensals podran participar en un concurs de fotografia 2.0, tant a Facebook, Twitter com Instagram amb l’etiqueta #garrofa2017. D’entre totes les imatges, se n’escolliran les tres millors que seran obsequiades amb un àpat per a dues persones en un dels restaurants participants de les jornades.

El cuiner calafellenc, Jordi Guillem, durant la presentació de les jornades.

La garrofa torna a ser protagonista de les Jornades Gastronòmiques d'Altafulla

La garrofa torna a ser la protagonista dels plats d'enguany.

La garrofa torna a ser protagonista de les Jornades Gastronòmiques d'Altafulla

tracking