Diari Més

Policial

Detinguts dos homes per robar en un casa a Montblanc

El propietari va enxampar als lladres buidant-li la casa i emportant-se els seus electrodomèstics

Imatge de la població de La Guàrdia dels Prats.

Detinguts dos homes per robar en un casa a MontblancGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos van detenir dijous a la tardaun home de 32 anys de nacionalitats marroquina i veí del Morellcom a presumpte autor d’un robatori amb violència;i a un altre de 81 anys de nacionalitat espanyola, també del Morell, com a presumpte autor d’un robatori amb força.

Els agents van rebre l'avís de que s'havia produït un robatori a l’interior d’una casa a la Guàrdia dels Prats, Montblanc. En arribar al lloc, van contactar amb el propietari qui els va explicar que havia trobat als dos homes buidant-li la casa i carregant els seus electrodomèstics en una furgoneta.

Quan el propietari va enxampar als dos homes els hi va cridar l'atenció. Llavors va ser quan l’individu de 32 anys va amenaçar-lo per evitar que la víctima truqués a la policia. Tot i això, l’home va poder trucar als mossos i els agents van arribar-hi.

Els Mossos van deixar sense efecte la detenció de l’home de 81 anys per qüestions mèdiques a l’espera que sigui citat pel jutge. Respefcte a l’altre detingut, al qual li consten tres antecedents policials, ha passat a disposició judicial avui divendres i ha quedat en llibertat amb càrrecs.

tracking