Diari Més

La Milla Urbana de Vandellòs celebra aquest dissabte la seva 27ª edició

L’esdeveniment tindrà lloc a partir de les 17h i comptarà amb curses per totes les edats

La competició comptarà amb curses per a totes les edats.

La Milla Urbana de Vandellòs celebra aquest dissabte la seva 27ª edicióAjuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vandellòs acollirà, el proper dissabte 30 de setembre a partir de les 17h, la XXVII Milla Urbana. Les persones interessades a participar en la competició es podran apuntar fins a mitja hora abans de l’inici de cadascuna de les curses. La primera serà la dels barrufets, prevista a partir de les 17h, i la darrera la de la categoria absoluta masculí, que tindrà lloc a les 18.45h. La inscripció és gratuïta.

El recorregut començarà al carrer de la Font i les distàncies de les curses oscil·laran entre els 325 metres (1 tomb) per als més petits; i els 1609 metres de la milla (5 tombs). En aquesta edició hi haurà un premi especial de 100 euros per al participant que faci el rècord del circuit en les categories absolutes, a més de premis per als guanyadors de totes les categories.

En el cas de les categories barrufets i prebenjamí, es lliurarà una medalla a tots els participants, mentre que en la resta de categories es donaran trofeus als tres primers i al 1r classificat local. En acabar la cursa, i un cop s’hagin lliurat els guardons, es farà una xocolatada per als participants i per als seus acompanyants.

L’acte està organitzat pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes “Vall de Llorers” de l’Escola Valdelors amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i de l’Àrea d’Esports.

tracking