Diari Més

La Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra arriba a la seva 8ª edició

L’esdeveniment tindrà lloc del 13 al 15 d’octubre

La Fira comptarà amb 12 productors que mostraran les seves elaboracions.

Fira Cervesa Artesana TorredembarraAjuntament de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torredembarra acollirà, de la tarda del 13 d’octubre al migdia del 15 d’octubre, la 8ª edició de la Cervesa Artesana de Torredembarra, que enguany s’allarga a tot el cap de setmana. Com a novetat, enguany hi haurà quatre food trucks torrencs: Crêpe Chérie, el Rincón Celeste, Pepito Bravo i Van Bola. També es cuinarà una paella popular dissabte, a càrrec del mestre paeller Abundi Monterde, Pep Nogué (cuiner del programa El Suplement de Catalunya Ràdio) i Xavier Fernández (xef del Restaurant La Quilla d’en Xavier del port de Torredembarra).

Per altra banda, un total de 12 productors mostraran les seves elaboracions. Les cerveses artesanes que es podran degustar són: Clandestines (Montferri), La Surfera (la Móra), Espina de Ferro (l’Anoia), Estraperlo (Torredembarra), Rústica Bufona (Escaladei), Bripau (Sant Pere de Riudebitlles), Seelen (Vensilló de la Llitera) – Osca), Cereberus (Artès), La Nou, La vella caravana (Menàrguens), Hope (Sant Sadurní d’Anoia) i La segarreta (Santa Coloma de Queralt).

La fira es complementarà amb activitats per donar a conèixer la cultura de la cervesa. La proposta contempla activitats d’oci per a totes les edats: trucks, paella popular, xerrada a càrrec del físic Antoni Alamany, cates, música en viu, activitats infantils i dj’s. Coincidint amb la Fira, també es duran a terme les darreres visites de la temporada 2017 al far de Torredembarra. Cal reservar a través del web turismetorredembarra.cat

La Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra l’organitzen les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats, i compta amb la coordinació tècnica d’Estraperlo, la cervesa artesana de Torredembarra.

tracking