Diari Més

La Joves de Valls assajarà divendres davant d'un col·legi electoral si l'Estat els amenaça

Els castellers han fet una crida a l'assistència massiva a l'assaig per «defensar la democràcia de forma pacífica però ferma i decidida»

2de8f de la Colla Joves de Valls a la Diada del Pati

La Joves de Valls no se'n surt amb el castell de nou a la Diada del PatiLaia Díaz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Colla Joves Xiquets de Valls ha anunciat que el proper divendres 29 de setembre farà un assaig general davant un col·legi electoral si l’Estat amenaça amb la força i l’actuació policial aquests col·legis. D’aquesta manera, la colla assegura que vol «protegir els drets democràtics dels vallencs i les vallenques» i alhora mostrar el seu «compromís actiu amb la democràcia, el dret a decidir i les institucions catalanes».

La convocatòria serà, com cada divendres, a les 22.30 al local social de la Colla Joves Xiquets de Valls. En el cas que l’Estat amenacés els col·legis electorals, els castellers es desplaçaríen des d'allà a un col·legi electoral proper al seu local que anunciaran més endavant «per motius de protecció del mateix». La Colla Joves Xiquets de Valls ha fet una crida a l’assistència massiva a l’assaig d’aquest divendres i a «defensar la democràcia amb actitud pacífica però alhora ferma i decidida».

tracking